Έγινε μπαμπάς ο Μπεχαράνο

Χωρίς προβλήματα και με μόνη απουσία τον Μπεχαράνο, που έγινε πατέρας, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με την Κέρκυρα για τη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Η ομάδα του Αγρινίου θα ψάξει το Σάββατο (8/11) στο Νησί των Φαιάκων την πρώτη της εκτός έδρας νίκη, έχοντας ως τώρα απολογισμό σε τέσσερα παιχνίδια τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Το πρόγραμμα εκγύμνασης της Πέμπτης (6/11) περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις συναρμογής, τεχνικής με μπάλα και επιτάχυνση.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού έκαναν ασκήσεις στα σπριντ και στην κατοχής, έπαιξαν δίτερμα και στο τέλος προπονήθηκαν σε στατικές φάσεις. Μορένο και Θεοδωρίδης έκαναν θεραπεία, ενώ άδεια είχε ο Ντιέγκο Μπεχαράνο.Ο 23χρονος Βολιβιανός μεσοαμυντικός έγινε μπαμπάς, μια και η σύζυγός του το πρωί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο επίσημος Παναιτωλικός ευχήθηκε υγεία και μακροημέρευση στον υιό Μπεχαράνο!

Η επόμενη προπόνηση για το κλαμπ της Σούπερ Λιγκ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Παρασκευής (7/11) στις 12.00 στο «Emileon» και στη συνέχεια θα προκύψει η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα για το ματς.