Ο Μπακάκης στην Εθνική!

Οι εκπλήξεις δεν έλειψαν για άλλη μια φορά από τις κλήσεις του Ιταλού τεχνικού για το ματς των προκριματικών του EURO 2016 με τα Νησιά Φερόε στο «Γ. Καραϊσκάκης (14/11) και το φιλικό με τη Σερβία στα Περιβόλια (18/11). Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορούσε να αφήσει εκτός αυτή τη φορά τον φορμαρισμένο Γκέκα, ενώ δεν συμπεριέλαβε τον Κώστα Μήτρογλου και τον Γιώργο Σαμαρά.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι εκτός από τον Πέτρο Μάνταλο κάλεσε από την ΑΕΚ και τον Μιχάλη Μπακάκη παρότι οι δύο παίκτες αγωνίζονται στη Football League. Για τον Αγρινιώτη αμυντικό, έως πρόσφατα παίκτη του Παναιτωλικού, αποτελεί δικαίωση η κλίση του στην Εθνική, μιας και τα τελευταία δυόμιση χρόνια συνεχίζει την ανοδική πορεία στην καριέρα του.

Αναλυτικά, οι διεθνείς στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σωκράτης, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.