Χάβος: «Κομβική νίκη» – Προβληματίζει η κατάσταση του Μορένο [HDvideo]

Ικανοποιημένος εμφνίστηκε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Παναιτωλικού επί του Πανιωνίου. Ο κοούτς των Αγρινιωτών χαρακτήρισε «κομβική και οριακή» την νίκη του Παναιτωλικού και έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr αναλυτικά τη συνέντευξη τύπου

Αναλυτικά τα όσα είπε : Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, είχαμε μια μέρα λιγότερη ξεκούρασης σε σχέση με τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά μας δημιούργησε και ο Πανιώνιος. Αυτό έγινε για δυο λόγους πρώτον ενώ μπορούσαμε και επιτιθόμασταν καλά, δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο επιθετικό transition, δηλαδή εκεί που χανόταν η μπάλα να πιέσουμε για να την ξαναπάρουμε. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι οι πίσω παίκτες από την μπάλα, ήταν μακριά από τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα ο Πανιώνιος να μας δημιουργήσει προβλήματα με αντιπεθέσεις. Στο β” ημίχρονο η ομάδα έβαλε ταχύτητα στο ρυθμό και δικαιούμασταν τη νίκη.

Για τα δυο χαμενα πέναλτι ο Μ. Χάβος τόνισε πως μετά από κάθε προπόνηση οι τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί χτυπούν πέναλτι. “Είναι και θέμα ψυχολογίας, πέναλτι έχει χάσει και ο Μαραντόνα” είπε με νόημα. Για τον τραυματισμό του Βιγιαφάνιες ανέφερε πως αύριο θα υπάρχει εκτίμηση για την κατάστασή του και πρόσθεσε πως ίσως να πρόκειται για θλάση.

Για το ένα η ομάδα οπισθοχώρησε στο τέλος του αγώνα είπε πως όταν ο αντίπαλος παίζει με βαθιές μπαλιές, είναι λογικό η ομάδα να πάρει μέτρα πίσω. «Η νίκη ήμερα ήταν οριακή και κομβική και όσοι σήμερα ήταν στο γήπεδο και έχουν υψηλό IQ, πρέπει να κατάλαβαν πολλά» είπε με νόημα ο Μ. Χάβος.

Για την κατάσταση του Μορένο ανέφερε: «Περιμέναμε να είναι καλύτερα, αλλά και η δεύτερη μαγνητική που έκανε δεν δείχνει μεγάλη βελτίωση και προβληματιζόμαστε όλοι, γιατί είναι ένας παίκτης που μας έχει βοηθήσει και ελπίζουμε γρήγορα να είναι κοντά μας. Θέλω να πιστεύω σε ένα – δυο παιχνίδια να μπορέσει να επανέλθει» είπε ο προπονητής του Παναιτωλικού και πρόσθεσε πως ο τραυματισμός του είναι πίσω από το γόνατο, στο οποίο είχε κάποιο πρόβλημα πριν έρθει στον Παναιτωλικό, γι’ αυτό, όπως είπε χαρακτηριστικά, θέλει ιδιαίτερη ιατρική μεταχείριση.