“Έμειναν Παυλόπουλοι”

Το “έμεινα Παυλόπουλος” φαντάζομαι το θυμόσαστε από την αντίδραση του Προκόπη όταν ο Κασιδιάρης πέταξε το ποτήρι με το νερό στη Δούρου. Κάπως έτσι αντέδρασαν και χθες στα επεισόδια των διαδηλωτών με την αστυνομία στο Αγρίνιο, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι μάλιστα εξ αυτών ακούγεται ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο… Στα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο facebook εμφανίζονται να “μένουν Παυλόπουλοι” όταν ακούν τους συντρόφους τους να μοιράζουν βρισιές και κατάρες στους αστυνομικούς… Και όχι τίποτε άλλο, άλλα έτσι έχαναν και το δίκιο τους, γιατί όντως η επίθεση της αστυνομίας ήταν αναίτια.

Ωραίο όμως και αυτό… Της Αριστεράς και της Προόδου… Κατάρες στους αστυνομικούς…! Υποθέτω πως με την κυβέρνηση της Αριστεράς, το λιγότερο που θα περιμένουν οι συγκεκριμένοι τζιχαντιστές της Αριστεράς θα είναι ο πλήρης αφοπλισμός της αστυνομίας και ένας κώδικας συμπεριφοράς για τους αστυνομικούς σε στυλ Savoir vivre Χρήστου Ζαμπούνη.

Και επειδή αργά ή γρήγορα ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κωλοτούμπα του και στα θέματα της Αστυνομίας, προβλέπω όλους αυτούς να αποχωρούν, έτσι για να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και να μην “μένουν Παυλόπουλοι” οι αυριανοί υποψήφιοι βουλευτές.