Mαζεύουν τρόφιμα για άπορους οι Guerreros!

Οι Guerreros, ο σύνδεσμος των φίλων του Παναιτωλικού στην Αθήνα πέρα από την δεδομένη αγάπη για την ομάδα τους, σε κάθε ευκαιρία φροντίζουν να δείχνουν και το κοινωνικό τους πρόσωπο. Αυτό συμβαίνει ακόμη μια φορά σε συνεργασία με την Unesco Πειραιά και Νήσων!

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Guerreros καλούν όλους τους φίλους τους, τα μέλη του συνδέσμου, αλλά και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συνεισφέρει στην ενίσχυση της Κοινωνικής Δομής της Νίκαιας κατά της Φτώχειας του Ομίλου της UNESCO Πειραιά και Νήσων με τη συλλογή τροφίμων που θα δοθούν σε άπορες οικογένειες. Τη Τετάρτη 10 Δεκέμβρη και τη Τετάρτη 17 Δεκέμβρη στις ώρες 20:00-23:00 ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός και οι Guerreros περιμένουν την έμπρακτη στήριξη όλων.

Οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Ομίλου για την Unesco Νομού Πειραιώς και Νήσων, είναι μεταξύ άλλων το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης & Μελέτης Παιδιών Δημοτικού, η Ομάδα Θεατρικού Παιχνιδιού, η Ομάδα Σκάκι για παιδιά και νέους καθώς και Παιδικά Τμήματα Αγγλικής Γλώσσας, Όλες οι παραπάνω δράσεις προσφέρονται εντελώς δωρεάν, ενώ οι Κοινωνικές Δομές, εκτός από την εξασφάλιση στέγης, τροφής και υγιεινής μπορούν να προσφέρουν και ποιότητα ζωής. «Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας» καταλήγει η ανακοίνωση των Guerreros.