Η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας στις υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Ναύπακτο

Συνάντηση με το Δήμαρχο Ναυπάκτου
Επίσκεψη σε υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Ναύπακτο πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χριστίνα Σταρακά.

Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε τα τμήματα Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και το Κτηνιατρείο στην Ναύπακτο, και υπήρξε γόνιμη επαφή με τις διευθύνσεις και τα στελέχη των υπηρεσιών.
Την κ. Σταρακά συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών της ΠΔΕ, Γιάννης Μέγκας, ο Διευθυντής Μεταφορών της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Αθανάσιος Αλεξόπουλος, η Γενική Διευθύντρια Εσωτερικής Λειτουργίας της ΠΔΕ, Γεωργία Πλώτα, ο Διευθυντής Προσωπικού Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας, Χριστόφορος Καπλάνης και ο Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Γιάννης Κρίνης.

Στη συνέχεια η Αντιπεριφερειάρχης και οι υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ναυπακτίας, Παναγιώτη Λουκόπουλο, όπου υπήρξε ενημέρωση και συνεργασία πάνω στα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Ναυπακτίας . Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και η σύσκεψη περιελάμβανε θέματα σχεδιασμού, οδοποιίας, λειτουργίας των υπηρεσιών αλλά και αναπτυξιακών προοπτικών για την ευρύτερη περιοχή.