Ομολογεί ότι στήριζε μια αποτυχημένη κυβέρνηση

«Εκφράζω δημοσίως τη διαφωνία μου βλέποντας το που θέλουν κάποιοι να πάνε τα πράγματα.» Με αυτή φράση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης εξέφρασε δημοσίως την αντίθεσή του για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για επίσπευση της προεδρικής εκλογής.Μιλώντας στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Βενιζέλου ζητώντας να συγκληθεί άμεσα συνέδριο και αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως αποτυχημένη. Ωστόσο ανέφερε πως θα ψηφίσει τον Στ. Δήμα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας,

Σφοδρή ήταν η επίθεση του κ. Μωραΐτη κατά του Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου τους οποίους χαρακτήρισε ως «τυχοδιώκτες».«Θα έπρεπε οι κ.κ. Σαμαράς – Βενιζέλος να σεβαστούν τις μάχες που έχουν δώσει οι κοινοβουλευτικές τους ομάδες. Ο τρόπος που διάλεξαν να το κάνουν δείχνει ένα τρόπο δραπέτευσης. Στο μυαλό τους έχουν το σενάριο της αριστερής παρένθεσης. Ότι γίνει στην χώρα και θα γίνουν πολλά ευθύνονται αυτοί που κυβερνούν, δεν φταίνε αυτοί που θα έρθουν μετά. Μιλώ για δραπέτευση, μπορεί να σκέφτηκαν και τυχοδιωκτικά. Οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες και κανένας δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της χώρας. Αυτοί που μας έφεραν στο σημερινό αδιέξοδο παίζουν την χώρα στα ζάρια».Ο Θ. Μωραΐτης μίλησε για μια αποτυχημένη κυβέρνηση αφού όπως είπε ο ίδιος εδώ και δύο δυόμισι χρόνια ψήφισε όλες τις αποφάσεις ακόμα και αυτές που δεν συμφωνούσε όμως η κυβέρνηση δεν προετοίμασε σε κανένα επίπεδο την χώρα για αυτά τα οποία έρχονται.

Κάπου εδώ χάνεται και η λογική… Ο Θ. Μωραΐτης ομολογεί ότι στήριζε μια αποτυχημένη κυβέρνηση και παρ’ όλα αυτά θα ψηφίσει τον υποψήφιο Πρόεδρο που προτείνει ότι η… αποτυχημένη κυβέρνηση.