Καλλονή – Παναιτωλικός 0-0 : Συνεχίζει αήτητος εκτός έδρας ο Παναιτωλικός

φωτό : paravatos.eu

φωτό : paravatos.eu
Η Καλλονή είδε να της ακυρώνεται κανονικό γκολ στις καθυστερήσεις και έμεινε στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, διατηρώντας το αήττητο και το… απαραβίαστο στην έδρα της! Έτσι η ομάδα του Αγρινίου παρέμεινε για έκτο σερί εκτός έδρας ματς αήτητος καθώς έχει χάσει μακριά από το Αγρίνιο μόνο την πρώτη αγωνιστική από τον ΟΦΗ στην Κρήτη!

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Καλύτερη η Καλλονή, έπεσε πάνω στον Ράφαελ
Η Καλλονή ξεκίνησε δυνατά το ματς και πήρε από την αρχή τα ηνία έχοντας και τις ευκαιρίες, αλλά έπεσε πάνω στον Ράφαελ. Βέβαια, η πρώτη φάση ανήκε στον Παναιτωλικό, που σκόραρε με τον Μύγα, αλλά φάνηκε να κάνει χέρι στο κοντρόλ για να κατεβάσει την μπάλα, με τον Παπαπέτρου να δείχνει την παράβαση.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως από στημένες φάσεις, αλλά ο Ράφαελ φώναξε παρών. Ο γκολκίπερ των Αγρινιωτών είδε το σουτ του Χουάνμα να φεύγει άουτ στο 15′, ενώ μπλόκαρε αυτά των Λεοζίνιο, Μανούσου στο 20′ και στο 29′, αντίστοιχα.Άλλο ένα του Χουάνμα στο 31′ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ράφαελ, ενώ στο 36′ ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη αξιόλογη στιγμή στο ματς, όταν η… βολίδα του Γοδόι από δεξιά κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Χογκ. Ένα πλασέ του Καμαρά στο 37′ δεν απείλησε ιδιαίτερα τον Ράφαελ, ο οποίος φώναξε παρών και στο 45′, όταν «έβγαλε» και το δυνατό σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή.

Είπαν «όχι» οι Ράφαελ, Καρατζίκας!
Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες δίχως σκορ και στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο. Η Καλλονή ήταν καλύτερη, είχε τις ευκαιρίες, αλλά ο Ράφαελ είπε και πάλι «όχι» σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 51′ το σουτ του Χουάνμα πέρασε εκτός, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έκοψε τον Καμαρά, ο οποίος επιχείρησε να τον περάσει.Στο 55′ μπλόκαρε το σουτ του Ράφαελ, ενώ με τις αλλαγές οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να ανεβαίνουν και είχαν δύο καλές φάσεις για να κάνουν τη… ζημιά. Από την εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες οι Κούσας και Ετζενγκέλε δεν πρόλαβαν να κάνουν την προβολή από κοντά στο 65′, ενώ το σουτ του Κέβιν κατέληξε ψηλά άουτ.

Μία εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο στο 77′ δε βρήκε δίχτυα, αφού ο Αντέγιο δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει την μπάλα με προβολή και στο 80′ οι Αγρινιώτες σπατάλησαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ και να… πληγώσουν για πρώτη φορά την Καλλονή στην έδρα της.

Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε σωστά και έφτασε στον Καλογέρη, που έκανε το πλασέ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, με αυτή να φεύγει χιλιοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χογκ. Πάντως, η ΑΕΛΚ έχει κάθε δίκιο να φωνάζει για το γκολ που ακυρώθηκε στο 91′. Ο Μίνγκας εκτέλεσε το φάουλ, ο Ράφαελ απέκρουσε και ο Βαλιός με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως, ο δεύτερος βοηθός Καρατζίκας τον υπέδειξε σε θέση οφσάιντ, απόφαση που ήταν λανθασμένη, καθώς ο στόπερ του συλλόγου της Λέσβου καλυπτόταν την ώρα που εκτελέστηκε η στημένη φάση.