Τουλάχιστον δύο οι προτάσεις για Μαρτίνες

Να μην "πουλήσει" την 5η θέση... Δηλαδή, να μην πουληθεί ο Μαρτινές! φωτο : paravatos.eu

Τουλάχιστον δυο προτάσεις έχουν στα χέρια τους οι άνθρωποι του Παναιτωλικού για τον Νικολά Μαρτίνες. Ποιες οι σκέψεις ενόψει Ιανουαρίου.

«Λαβράκι» φαίνεται βρήκαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού στο πρόσωπο του Νικολά Μαρτίνες και μάλιστα δεν αποκλείεται να εξαργυρώσουν την σωστή τους επιλογή ακόμα και τον Γενάρη που μας έρχεται. Σύμφωνα με το agrinio-sports για τον παίκτη έχει έρθει πρόταση που ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ από την Ασία. Το Sport24.gr επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού που ουσιαστικά μας επιβεβαίωσαν το δημοσίευμα. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά.

Οι πληροφορίες που συλλέξαμε κάνουν λόγο για ενδιαφέρον όχι μίας, αλλά τουλάχιστον δυο ομάδων για τον 27άχρονο μεσοεπιθετικό. Μην ξεχνάμε πως η αγορά της Ασίας έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια και για την Ελλάδα, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στα γήπεδα της Superleague δοκίμασαν την τύχη τους εκεί (Κορέα, Κίνα).Πρέπει να τονίσουμε, όμως, πως στον Παναιτωλικό δεν έχουν σκοπό να «σκοτώσουν» τον ποδοσφαιριστή τους. Αν φύγει θα συμβεί με πρόταση που θα καλύπτει και με το παραπάνω τα θέλω της ομάδας.

Πάντως ήδη γίνεται έρευνα σε Λατινική Αμερική και Ιβηρική χερσόνησο για τον πιθανό αντικαταστάτη του, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα εφόσον αποχωρήσει.Κλείνοντας να πούμε πως τον παίκτη παρακολουθούν και ομάδες από την Ευρώπη (Βέλγιο), ενώ στην Ελλάδα η ΑΕΚ παρουσιάζεται αρκετά ζεστή. Αν και πλέον η αξία του έχει χτυπήσει… κόκκινο.

πηγή : Sport24.gr