Στο νοσοκομείο όχι από το τροχαίο, αλλά από τη συμπλοκή

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ στο Αγρίνιο την συμβολή των οδών Καρπενησίου και Γρ. Λαμπράκη, στο οποίο εμπλέκονται δυο ΙΧ και μια μοτοσυκλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ΙΧ έπεσε πάνω στην προπορευόμενη μοτοσυκλέτα και στην συνέχεια πάνω σε άλλο διερχόμενο ΙΧ. Ευτυχώς από την σύγκρουση των οχημάτων δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Εκείνο όμως που κάνει αξιοσημείωτο το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ότι μετά το ατύχημα οι επιβαίνοντες στο ΙΧ, που φέρεται να ευθύνεται για το τροχαίο, συνεπλάκησαν άγρια με τον οδηγό της μοτοσυκλέτας.

Από τη συμπλοκή προέκυψε ένας 30χρονος τραυματίας που φέρεται να έχει χτυπηθεί με αιχμηρό αντικείμενο. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου φέροντας τραύματα στον κεφάλι, τον θώρακα και την κοιλιά και πλέον νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξατάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μεταξύ του μοτοσυκλετιστή και των επιβαινόντων στο ΙΧ να υπήρχαν προηγούμενα. Ήδη για το συμβάν έχει συλληφθή ένας 19χρονος και από την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη θα διαφωτιστούν και τα αίτια αυτού του περίεργου περιστατικού.