Κούσας: «Μπορούμε να κοιτάζουμε ψηλά»

Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη του επί του ΟΦΗ και ο Γιώργος Κούσας τονίζει πως η ομάδα του μπορεί να κοιτάζει ψηλά.Ο αρχηγός των «καναρινιών» μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για το ματς με τους Κρητικούς, αλλά και τη φετινή πορεία του Παναιτωλικού, που επιτρέπει σε όλους να έχουν βλέψεις στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούσα:
Για το αν τιμωρήθηκε με κίτρινη επειδή έβγαλε τη φανέλα στο γκολ του: «Βέβαια. Κανονικά. Υπάρχει ένταση εκείνη την ώρα. Είναι λίγο άδικο αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το ότι έχει την ικανότητα να πετυχαίνει γκολ: «Σίγουρα. Έχουμε πολύ καλά στημένα. Τα δουλεύουμε στην προπόνηση και σαν στόπερ έχουμε καλή επαφή με το κεφάλι και πετυχαίνουμε γκολ. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Όσο ψηλότερα τόσο καλύτερα για μας. Είναι κάτι καινούργιο για την ομάδα να βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία και είναι ό, τι καλύτερο».

Για το πως άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο ο Παναιτωλικός προς το καλύτερο: «Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Χρειαζόμασταν χρόνο για να δέσουμε. Τα καταφέραμε. Μας βοήθησε ο προπονητής και ο κόσμος μας να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο. Δεν έχει αλλάξει το στυλ της ομάδας αλλά έχουν έρθει παιδιά με πολύ καλή ποιότητα που μας βοηθούν πολύ».

Για τους στόχους του Παναιτωλικού: «Έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια τώρα. Αν περάσουν αυτά και πάρουμε κάτι μπορούμε να κοιτάζουμε ψηλά».

Για τον τερματοφύλακα Στεφανάκο και το απίστευτο αυτογκόλ του Κουτρομάνου: «Είναι εξαιρετικό παιδί ο Στεφανάκος. Φταίει και το γήπεδο γιατί είχαν ρίξει άμμο. Δεν του είπε κανείς τίποτα. Συμβαίνουν και σε άλλες ομάδες αυτά. Ο Κουτρομάνος γύρισε την μπάλα από το κέντρο. Ήταν μια άτυχη στιγμή».

Για το πρώτο γκολ του Κέβιν και αν ήταν εύκολο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο το παιχνίδι γιατί οι ομάδες που έρχονται με προβλήματα είναι πιο σφιχτές. Έκανε πολύ καλή εμφάνιση ο Κέβιν και πέτυχε δύο γκολ».

Για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό: «Δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ποιοτική ομάδα. Θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να μην κλειστούμε και να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Γίνεται πολύ καλύτερο πρωτάθλημα από τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός ενώ και ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα. Οι μικρομεσαίες ομάδες χτυπάνε όλους τους αγώνες. Ο Ολυμπιακός έχει την πιο ποιοτική ομάδα και πιστεύω θα καταλήξει πρώτος».