“Τα Φτερά του Έρωτα” στην Κινηματογραφική Λέσχη Αγρινίου

Η Κινηματογραφική Λέσχη την Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 στις 9.00 το βράδυ στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου θα προβάλει την ταινία : Τα Φτερά του Έρωτα / Der Himmel Uber Berlin

Σε μια ταινία, τη μοναδική κι αξεπέραστη ίσως ποιητική κινηματογραφική ελεγεία που κατορθώνει να επανενώσει πειστικά, χωρίς ειδικά εφέ και αναχρονιστικές αφέλειες, τον κόσμο του αισθητού και του υπεραισθητού, προσδίδοντάς του κάτι από την παλιά, χαμένη του μαγεία. Οι άγγελοι ζουν σε έναν ασπρόμαυρο, όπως τα όνειρα, και παράλληλο κόσμο με το δικό μας, όπου δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χρώματα, τις γεύσεις, τις μυρωδιές, ούτε να ζήσουν τον έρωτα. Eκτός κι αν αποφασίσουν να απαρνηθούν την αθανασία τους και την πανταχού παρουσία τους, προνόμια που βιώνει σαν ψευδαίσθηση και ο θεατής.
Σκηνοθεσία : Βιμ Βέντερς
Πρωταγωνιστούν: : Μπρούνο Γκαντζ, Πίτερ Φολκ, Σολβέιγ Ντομαρτέν, Ότο Σάντερ

Η προβολή της ταινίας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Αιτ/νίας της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε.

Πρόγραμμα Κινηματογραφικής Λέσχης
19 και 20 Ιανουαρίου 2015 – Τα φτερά του έρωτα
Η προβολή της ταινίας πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Αιτ/νίας της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε.
26 και 27 Ιανουαρίου 2015 – Το κυνήγι

Οι προβολές θα γίνονται ημέρα Δευτέρα και Τρίτη στις 9.00 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου
Τιμή εισιτηρίου 3 euro