Διεπιστημονική Ομάδα Έργου στο δήμο Ναυπακτίας για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα

Στην η συγκρότηση Διεπιστημονικής Ομάδας Έργου, η οποία θα είναι αρμόδια για την κατάρτιση, παρακολούθηση και αξιολόγηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Ναυπακτίας για την περίοδο 2014- 2019 προχώρησε με απόφασή του ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος.

Η Διεπιστημονική Ομάδα Έργου αποτελεί το συνδετικό κρίκο των Υπηρεσιών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων και συμβάλλει αποφασιστικά στην έγκαιρη και ορθή προετοιμασία, σύνταξη, παρακολούθηση και αξιολόγηση του Επιχειρησιακού
Προγράμματος. Επικεφαλής της διεπιστημονικής ομάδας τίθεται ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Σαλαμούρας. Αναλυτικά στη διεπιστημονική ομάδας έργου, για την σύνταξη του επιχειρησιακού σχεδίου περιόδου 2015 – 2019 του Δήμου Ναυπακτίας, ορίστηκαν οι εξής:
1. Δημοτικός Σύμβουλος Σαλαμούρας Χρήστος
2. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Καρακώστας Κωσταντίνος
3. Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Φράγκος Αντώνιος
4. Δ/ντής Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Νικήτας Πολύδωρος
5. Προϊστάμενος Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Μαθιουδάκης Βασίλειος
6. Προϊσταμένη Τμήματος Προϋπολογισμού και Λογιστηρίου Κούκουνα Παρασκευή
7. Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικών Έργων και Μελετών Αντωνόπουλο Κών/νος
8. Υπάλληλος Τεχνικής Υπηρεσίας Πετσίνης Αθανάσιος
9. Δ/ντή Αιτωλικής Αναπτυξιακής Μιχαλόπουλος Χαράλαμπος.

Ενδεικτικά η Διεπιστημονική Ομάδα Έργου, συμμετέχει :
-Στην παροχή κάθε στοιχείου και πληροφορίας απαραίτητη για την περιγραφή και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης του Δήμου σε διοικητικό, οικονομικό και τεχνικό επίπεδο.
-Στην οργάνωση, συντονισμό και υλοποίηση των εσωτερικών και εξωτερικών διαδικασιών διαβούλευσης που κρίνονται απαραίτητες για τον προσδιορισμό των Στρατηγικών Στόχων, στην επιλογή των Αξόνων Προτεραιότητας και στην διαμόρφωση των Προγραμματικών Δράσεων.
-Στη μελέτη και σύνταξη της πρότασης του Σχεδίου Ανάπτυξης με τις προτεινόμενες γενικές στρατηγικές επιλογές (άξονες προτεραιότητας, γενικοί καιειδικοί στόχοι, χρονοδιάγραμμα υλοποίησης) πριν την οριστικοποίησή – κατανομή τους.