Κρίσιμες ώρες για τους τραυματίες από την έκρηξη στην Αμφιλοχία

Το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη... φωτό : maistros.gr
Το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη… φωτό : maistros.gr
Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες για τη εξέλιξη της υγείας των θυμάτων που έφεραν βαριά εγκαύματα από την απρόσμενη ισχυρή έκρηξη που έγινε χθες το πρωί σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας και η οποία σκόρπισε τον πανικό όχι μόνο στους τραυματίες και στις οικογένειές τους, αλλά και στην κοινωνία της Αμφιλοχίας συλλήβδην.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν: δυο στο 409 Νοσοκομείο Πατρών, τρεις στο Γ.Γεννηματάς, δύο στο Θριάσιο δύο παρέμειναν στο ΓΝ Αγρινίου και τρεις στο ΓΝ Άρτας. Πιο σοβαρά τραυματισμένη βρίσκεται η 42χρονη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, μητέρα τριών παιδιών η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.Σύμφωνα με τους γιατρούς οι τραυματίες φέρουν εγκαύματα 3ου βαθμού στο 40-80% του σώματός τους.Πληροφορίες επίσης κάνουν λόγο για την εξέλιξη της υγείας ενός τραυματία του οποίου έγινε ακρωτηριασμός κάτω άκρου που έφερε σοβαρά εγκαύματα και τραυματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από χθες, το τραγικό αυτό συμβάν κίνησε το ενδιαφέρον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε Ελλάδα και Κύπρο ζητώντας αναλυτικές πληροφορίες για το μέγεθος και τα αίτια του δυστυχήματος.

πηγή : e-maistros.gr