“Τρύπα” με οσμή σκανδάλου στα οικονομικά του δήμου Μεσολογγίου!

Μεγάλη τρύπα στην οικονομική υπηρεσία του δήμου Μεσολογγίου εντόπισε έλεγχος ο οποίος έγινε το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑγρίνιοCulture.gr o οικονομικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο δήμο Μεσολογγίου εντόπισε έλλειμμα που ξεπερνά τα 25.000 ευρώ σε πρώτη φάση τουλάχιστον…

Το έλλειμμα λέγεται πως αφορά την περίοδο 2011-2014 και εικάζεται ότι πιθανον να είναι πολύ μεγαλύτερο και για το λόγο αυτό η δημοτική αρχή Μεσολογγίου έχει προσφύγει στις εισαγγελικές αρχές, ενώ γίνεται λόγος ακόμη και έγγραφο του νέου Υπ. Εσωτερικών κ. Βούτση που ζητά ο έλεγχος να προχωρήσει σε βάθος.

Μάλιστα για τη συγκεκριμένη υπόθεση λέγεται ότι τέσσερις υπάλληλοι της οικονομικής υπηρεσίας έχουν βγει σε αναγκαστική άδεια από τους επιθεωρητές που κάνουν τον έλεγχο, υπό το φόβο μήπως χαλκευτούν στοιχεία, ώσπου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι δυο από τους υπαλλήλους που φέρονται να έχουν εμπλοκή στην υπόθεση παραδέχθηκαν ότι υπάρχει έλλειμμα της τάξης 25.000 ευρώ. Τέλος, ο έλεγχος που διεξάγεται έχει επεκταθεί όπως είναι φυσικό και στα παραστατικά, αφού λέγεται πως έχει εντοπιστεί σωρεία εικονικών τιμολογίων.