Πρόστιμα σε επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης

Πάνω από 7.000 ευρώ ήταν τα πρόστιμα που επέβαλλε η Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας σε τέσσερις επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο και την περιοχή της Βόνιτσας.

Αναλυτικά :
-Επεβλήθη σε φορέα της βιοτεχνίας προϊόντων από έτοιμο σκυρόδεμα, που λειτουργεί στο Δ.Δ. Παναιτωλίου, Δήμου Αγρινίου, πρόστιμο 4.090 € για το γεγονός ότι η μονάδα πραγματοποίησε επεκτάσεις χωρίς τον εφοδιασμό με την αντίστοιχη άδεια του Ν.3982/2011 ΦΕΚ143/Α.
-Επεβλήθη σε φορέα της μονάδας εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού στο Δ.Δ. Μοναστηρακίου Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας πρόστιμο 1.000 € για το γεγονός ότι η μονάδα πραγματοποίησε επεκτάσεις χωρίς τον εφοδιασμό με την αντίστοιχη άδεια του Ν.3982/2011 ΦΕΚ143/Α.
-Επεβλήθη σε ιδιοκτήτη ιδιοκτήτη της μονάδας προσωρινής αποθήκευσης παλαιών μετάλλων, χαρτιού, πλαστικού, γυαλιού, ΑΗΗΕ και συσσωρευτών οχημάτων με διαλυτήριο ΟΤΚΖ, στη Μεγάλη Χώρα Δήμου Αγρινίου πρόστιμο 1.000 € για το γεγονός ότι η μονάδα πραγματοποίησε επεκτάσεις χωρίς τον εφοδιασμό με την αντίστοιχη άδεια του Ν.3982/2011 ΦΕΚ143/Α.
-Επεβλήθη σε ιδιοκτήτη του αρτοποιείου, που λειτουργεί στη Βόνιτσα του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας πρόστιμο 1.000 € για το γεγονός ότι το αρτοποιείο λειτουργεί χωρίς την προηγούμενη κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης, που ενέχει θέση άδειας λειτουργίας.