Παρουσία οργανωμένων οπαδών στο Αγρίνιο παρά τη απαγόρευση

Παρά τη απογόρευση για μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών στο Final four του βόλεϊ γυναικών που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο Αγρίνιο, περίπου 70 οργανωμένοι οπαδοί και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού έκαναν σήμερα το πρωί την εμφάνισή τους στην πόλη πραγματοποιώντας πορεία στο κέντρο του Αγρινίου.

Μαζί τους έκαναν την εμφάνισή τους και οι δυνάμεις των ΜΑΤ στο κέντρο του Αγρινίου, χωρίς ωστόσο μέχρι τώρα να έχει δημιουργηθεί κάποιο επεισόδιο. Μοιάζει απίθανο να καταφέρουν να προσεγγίσουν το απόγευμα το χώρο του ΔΑΚ Αγρινίου, αν και τίποτε δεν αποκλείεται από τη στιγμή που η αστυνομία δεν μπόρεσε να αποτρέψει τις μετακινήσεις των οργανωμένων.

Τα εισιτήρια των αγώνων διατέθηκαν ονομαστικά με την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου από το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αγρινίου και προφανώς δεν έχουν προμηθευτεί οι οργανωμένοι οπαδοί που βρέθηκαν σήμερα στο Αγρίνιο. Εξάλλου φαίνεται ότι ο στόχος τους είναι άλλος και όχι να παρακολουθήσουν τους αγώνες… Είναι χαρακτηριστικό ότι νωρίς σήμερα το πρώι οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού έγραψαν συνθήματα έξω από τον σύνδεσμο του
Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο.