Eν αναμονή ευρω-εξελίξεων στο Αγρίνιο!

φωτό: paravatos.eu

Μπορεί ουσιαστικά το θέμα εισόδου στα πλέι οφ να τέλειωσε για τους Αγρινιώτες την περασμένη Κυριακή με την ήττα στα Χανιά από την Πλατανιά, όμως λόγω… εγκληματικής οργάνωσης το Ευρωπαϊκό όνειρο παραμένει ζωντανό!

Στο Αγρίνιο πέρα από τις μαθηματικές ελπίδες που έχουν για την 5η θέση (νίκη με Βέροια και μη νίκη του Ατρομήτου σε 2 ματς), αναμένουν και τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν από το μέτωπο της «εγκληματικής οργάνωσης», αλλά και από την υπόθεση των στημένων του 2011! Σε υποθέσεις όπου εμπλέκονται τόσο ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, όσο και ο ομόλογος του στον Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», όπου γίνεται λόγος για σενάριο αποβολής από τις Ευρωδιοργανώσεις ακόμη και του Ολυμπιακού, στον Παναιτωλικό περιμένουν εξελίξεις που υπό συνθήκες μπορεί να ανοίξουν… παράθυρο για το Europa League. Δηλαδή με απλά λόγια μια πιθανή τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ είτε του Ατρομήτου, είτε του Αστέρα όπου θα απελευθερώσει ένα εισιτήριο.Όπως κι αν έχει αυτό σημαίνει ότι στις τάξεις των «κυανοκίτρινων» είναι σε… επιφυλακή και δεν χαλαρώνουν έστω κι αν ουσιαστικά γι’ αυτούς οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή στα Χανιά.Άλλωστε από την στιγμή που με σχετική ευκολία εξασφάλισαν την άδεια λόγω του πληρέστατου φακέλου που κατέθεσαν στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων, είναι έτοιμοι για όλα.

πηγή : gazzetta.gr