Mε ψηλά το κεφάλι ο Παναιτωλικός

φωτο: paravatos.eu

Ιδανικά ολοκλήρωσε την άψογη φετινή χρονιά ο Παναιτωλικός, ο οποίος νίκησε 2-0 τη Βέροια, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκο Μαρτίνες που δημιούργησε το πρώτο γκολ και αποχαιρέτησε τους Αγρινιώτες.

Το σημερινό αποτέλεσμα δεν θα έκρινε τίποτα -που να αφορά, τουλάχιστον, τον Παναιτωλικό και τη Βέροια. Οι Αγρινιώτες όμως ήταν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο μια -έτσι κι αλλιώς- επιτυχημένη χρονιά και το κατάφεραν, επικρατώντας 2-0 της Βέροιας στο Αγρίνιο στην τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Οι δύο ομάδες ήταν απελευθερωμένος απ’ το άγχος που συνήθως επιφυλάσσει η τελευταία αγωνιστική. Ο Παναιτωλικός είχε χάσει το τρένο των πλέι οφ, ενώ η Βέροια υπερτερούσε στην ισοβαθμία έναντι των διεκδικητών της παραμονής.Οι Αγρινιώτες, όμως, μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού που, παρότι βαθμολογικά αδιάφορο, είχε ενδιαφέρον σε ρυθμό και ευκαιρίες. Δύο ευκαιρίες του Άλβες στην αρχή (3′, 5′) και μια του Μαρτίνες στο 11′ σπαταλήθηκαν, ενώ ο Καντιμοίρης απέκρουσε γκολ του Λαζάρ και του Κουτρομάνου στο 18′ και το 20′.Δεν έγινε το ίδιο όμως και στο 22′ Ο Μαρτίνες έπιασε ωραίο σουτ από δεξιά, όμως η προβολή του Μαραγκού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Σειρά στις ευκαιρίες πήρε ο Κάπελ με διπλή ευκαιρία που πέρασε ανεκμετάλλευτη, για να ανεβάσει από κει κει πέρα στροφές η Βέροια.Στο 37′ ο Ναζλίδης πλάσαρε, με τον Ράφαελ να απομακρύνει, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ετζενγκέλε απομάκρυνε την μπάλα πριν γίνει ξανά επικίνδυνος ο Ναζλίδης.

Στο δεύτερο μισό ο έλεγχος του ματς πέρασε στην Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας απείλησε αρχικά με τον Γεωργιάδη (49′, 56′) ενώ τα σουτ των Ντουμίτρου και Μαλόν δεν έφεραν αποτέλεσμα.Αποτελεσματικός, όμως, ήταν ο Παναιτωλικός, ο οποίος κόντρα στη ροή του ματς διπλασίασε τα τέρματά του. Σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά ο Μπαλάφας δεν κατάφερε να απομακρύνει με τον Μορένο να κάνει το τελικό 2-0 με σουτ από κοντά.

Οι συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκέλε, Γοδόι (71′ Ρουσκουσέδα), Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες (59′ Παπουτσογιαννόπουλος), Λαζάρ, Άλβες (67′ Μορένο).

Βέροια (Γαϊτάνος): Καντιμοίρης, Αμαραντίδης (90′ Καταλά), Όστοϊτς, Μαραγκός, Μαλόν, Μπατιόν (81′ Κάμπορα), Μπαλάφας, Τάτος, Γεωργιάδης, Ντουμίτρου (73′ Άρτσε), Ναζλίδης.