Σκληρό πόκερ με Χάβο

Στο τελικό τους στάδιο μπαίνουν από σήμερα οι συζητήσεις με τον Μάκη Χάβο
Σε σκληρό διαπραγματευτικό πόκερ έχει αρχίσει να εξελίσσεται το θέμα της παραμονής ή μη του Μάκη Χάβου στο Αγρίνιο. Η σημερινή επιστροφή του Φώτη Κωστούλα στη βάση του θα σηματοδοτήσει την επανέναρξη των συζητήσεων με τον Μακεδόνα τεχνικό, με στόχο το θέμα να έχει ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Παρά τις προθέσεις που μπορεί να έχει η κάθε πλευρά, τα ποσοστά παραμονής του Χάβου για τρίτη σερί χρονιά στον πάγκο των «καναρινιών» είναι μοιρασμένα και λεπτομέρειες είναι αυτές που θα γείρουν την πλάστιγγα.Η πιο σημαντική αφορά το οικονομικό. Το αφεντικό του Παναιτωλικού ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής προτίθεται να προτείνει μείωση αποδοχών στον Ελληνα προπονητή, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα την αποδεχτεί ή θα τερματίσει την καριέρα του στο Αγρίνιο, θεωρώντας πως δεν τον εκπροσωπεί με βάση το φετινό του έργο και την καλύτερη θέση στην ιστορία της που κατέλαβε η ομάδα.

Η πλευρά της διοίκησης ποντάρει στο γεγονός πως ο 46χρονος κόουτς τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει στα χέρια του κάποια αξιόλογη και συγκεκριμένη πρόταση, με αποτέλεσμα να «αναγκαστεί» να συμβιβαστεί με τις προτάσεις της. Αλλωστε η φερεγγυότητα στον οικονομικό τομέα που έχει η αγρινιώτικη ΠΑΕ δεν σηκώνει αμφιβολίες για δεύτερες σκέψεις.Ανεξάρτητα αν το σαββατιάτικο φιλικό με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη θα είναι το τελευταίο του Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού, σε μεγάλο βαθμό έχει διαμορφωθεί και το παζλ που θα έχει το ρόστερ της ομάδας τη νέα περίοδο. Αυτό που προκύπτει -και αν εξαιρέσει κανείς κάποιες εκκρεμότητες- είναι πως θα υπάρξει και φέτος ριζική ανανέωση. Περίπου δέκα ποδοσφαιριστές αναμένεται να χαιρετήσουν, ενώ υπάρχουν και ανοικτά θέματα όπως αυτά των Βιγιαφάνες, Μπεχαράνο, Ράφαελ και Κάπελ που αναλόγως με την εξέλιξή τους μπορεί να αναβάσουν τον αριθμό.

Το «Goal» επιχειρεί μια προσέγγιση για το πώς θα διαμορφωθεί η εικόνα στο ρόστερ του Παναιτωλικού τις επόμενες μέρες με τους αναγκαστικούς αστερίσκους.

ΜΕΝΟΥΝ
Κουτρομάνος
Κέβιν
Μαλεζάς
Ρουσκουσέδα
Στεφανάκος
Κούσας
Μύγας
Παπουτσογιαννόπουλος
Μήλιος
Κολοβούρης
Κωνσταντινόπουλος

50-50
Ράφαελ
Μπεχαράνο (φεύγει αν πωληθεί)
Κάπελ (φεύγει αν πωληθεί)
Βιγιαφάνες (φεύγει αν πωληθεί)
Λάζαρ (μένει αν μείνει ο Χάβος)
Φωτάκης (μένει αν μείνει ο Χάβος)
Βασιλείου (ίσως δοθεί δανεικός)

ΦΕΥΓΟΥΝ
Μαρτίνες
Αλβες
Θεοδωρίδης
Εντζεγκέλε
Γοδόι
Μορένο
Σκαραμοτσίνο

πηγή : sentragoal.gr