“Kανένα πολιτικό κόμμα δεν παρευρέθηκε στην Χριστιανική Αγάπη”

“Kανένα πολιτικό κόμμα ή συνδυασμός δεν παρευρέθηκε στην Χριστιανική Αγάπη”
Ανακοίνωση του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Αγρινίου
Με αφορμή δημοσίευμα ειδησεογραφικού ιστοχώρου που αναρτήθηκε στις 14.5.2015 και αναφερόταν στην εκδήλωση της 6ης «Χριστιανικής Αγάπης» που διοργάνωσε ο Ναός μας στις 10.5.2015, ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου διασαφηνίζει τα ακόλουθα:
1. Ο Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Αγρινίου ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ στην εκδήλωση οιοδήποτε πολιτικό κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό και οιονδήποτε πολιτικό ή εκπρόσωπο κόμματος.
2. ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό κόμμα ή πολιτικός συνδυασμός δεν παρευρέθηκε ή εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση της 6ης «Χριστιανικής Αγάπης». Άλλωστε ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός ή εκπρόσωπος κόμματος δεν κάθισε στα τραπέζια όπου παρατέθηκε κοινός δείπνος στους συμμετέχοντες, όπως αποδεικνύεται από φωτογραφίες και από το video της εκδήλωσης.
3. Οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ επίσημοι προσκεκλημένοι, οι οποίοι παρευρέθησαν στην εκδήλωσή μας ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο εκπρόσωπος της «Ενωμένης Ρωμηοσύνης» κ. Δημήτριος Μπόκας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας (Δ.Ε.Ε.Ε.Μ.) «Ομόνοια» της Βορείου Ηπείρου κ. Λεωνίδας Παππάς, οι οποίοι και χαιρέτισαν την εκδήλωση, καθώς και όλοι οι Αντιδήμαρχοι Αγρινίου, εκ των οποίων παρευρέθησαν οι κ.κ. Γκούντας, Γκρίζης, Γρίβας, Καζαντζής & Καλαντζής.
4. ΟΥΔΕΜΙΑ συνάντηση ή συζήτηση ειδικώς πολιτικού προσώπου ή εκπροσώπου κόμματος δεν έλαβε χώρα στα πλαίσια της εκδήλωσης.
5.Μετά τη λήξη της εκδήλωσης και κατά την αναχώρηση του κ. Λεωνίδα Παππά από αυτή, αρκετοί πολίτες έσπευσαν να τον κατευοδώσουν και πολλοί φωτογραφήθηκαν μαζί του καθώς και με τους μαθητές που ήρθαν από τη Βόρεια Ήπειρο, χωρίς όμως κάποιος από αυτούς να φέρει διακριτικά ή να δηλώνει ότι προέρχεται από οιονδήποτε πολιτικό χώρο ή εκπροσωπεί οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα.
Οποιαδήποτε τέτοια φωτογραφία με τον κ. Παππά (όπως αυτή που εμφανίζεται σε ανάρτηση ειδησεογραφικού ιστοχώρου στις 14/5/2015), η οποία ερμηνεύθηκε ή χρησιμοποιήθηκε για πολιτική σκοπιμότητα, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με το Ναό μας και ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ σε καμία περίπτωση το πνεύμα της εκδήλωσης αλλά ελήφθη από καθαρά προσωπική πρωτοβουλία ή επιδίωξη.