Η προεδρική… αποκωδικοποίηση και η διχογνωμία για το μέλλον του Χάβου στο Αγρίνιο

Πιστός στις παραδόσεις έμεινε ο Φώτης Κωστούλας στο Αγρίνιο. Ως είθισται να συμβαίνει κάθε χρόνο μετά το φινάλε της σεζόν έτσι και φέτος, ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού βγήκε δημοσίως και τοποθετήθηκε για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.

Ο διοικητικός ηγέτης του «Τιτόρμου» έδωσε προ ημερών απολογιστική συνέντευξη σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό και συγχρόνως το στίγμα του εν όψει της νέας σεζόν. Μια φορά και σε ό,τι έχει να κάνει με το ζήτημα του Μάκη Χάβου κι αν θα συνεχίσουν ή όχι την κοινή πορεία και την επόμενη χρονιά, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και μάλιστα θα έλεγε κανείς πως περισσότερο μπέρδεψε παρά ξεδιάλυνε το τοπίο με τα λεγόμενα του.

«Αυτό που κάποιος σκέφτεται είναι αν αυτά που έχει αν του φτάνουν και αν ναι ή όχι τι πρέπει να κάνει. Αν ο Μάκης Χάβος μπορεί να ανταποκριθεί και την επόμενη χρονιά, πιστεύω πως μπορούμε να τα βρούμε. Αν δεν τα βρούμε θα πρέπει να κοιτάξουμε αλλού. Αλλά μην ξεχνάμε πως και ο ίδιος είναι επαγγελματίας. Μπορεί να βρει κάτι καλύτερο…» τόνισε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού και πρόσθεσε: «Δεν έχει νόημα να δώσουμε πιθανότητες αν θα μείνει ή όχι. Εμείς θα κάνουμε οτιδήποτε για να φέρουμε κάτι καλό στον Παναιτωλικό. Αν είναι με τον Χάβο ή με κάτι άλλο θα εξαρτηθεί από τα δεδομένα της στιγμής».

Τα λεγόμενα του Κωστούλα προκάλεσαν διχογνωμίες και «αποκωδικοποιούνται» με διαφορετικό τρόπο στο Αγρίνιο. Από τη μία πλευρά υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν πως αποτελούν προαναγγελία «διαζυγίου» και εκείνοι που… βλέπουν πολλές πιθανότητες παραμονής του Ελληνα τεχνικού. Ο χρόνος, θα δείξει…

πηγή : Marca-SL