Oλυμπιακός – Παναιτωλικός 3-0

φωτο : paravatos.eu

Με δύο γκολ του Νταβίντ Φουστέρ και ένα του Φράνκο Χάρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού στη φιλική αναμέτρηση του “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Παναιτωλικός άγγιξε το γκολ στο 5ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του αμαρκάριστου Λούκας Βιγιαφάνιες κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ρομπέρτο, αλλά η συνέχεια ανήκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας μέχρι το ημίωρο.Το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου βάφτηκε “ερυθρόλευκο”, αφού ο Νταβίντ Φουστέρ άνοιξε το σκορ στο 47′ με σουτ και διπλασίασε τα γκολ του στο 52′ με αριστερό “κεραυνό”, ενώ ο Φράνκο Χάρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 61′, έπειτα από αδράνεια των φιλοξενούμενων.Η τελευταία καλή ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο 69ο λεπτό (ο Μανώλης Στεφανάκος βγήκε νικητής σε τετ α τετ με τον Κώστα Φορτούνη) και στη συνέχεια φρόντισε απλά να διαφυλάξει το προβάδισμα με καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο (46′ Γιαννιώτης, 76′ Χουτεσιώτης), Μήτρογλου (46′ Χάρα), Εντινγκά (16′ Μιλιβόγεβιτς), Κασάμι (46′ Μπουχαλάκης), Φουστέρ, Σιόβας, Αυλωνίτης (46′ Μποτία), Φορτούνης, Μαζουακού, Μπενίτες (46′ Διαμαντάκος), Σαλίνο.
Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Μύγας, Κούσας, Μαλεζάς, Μαρτίνες, Γοδόι, Λάζαρ, Φωτάκης, Ρουσκουγέδα, Βιγιαφάνιες, Μορένο.
Έπαιξαν και οι: Στεφανάκος, Θεοδωρίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μήλιος, Κωνσταντινόπουλος, Χαντάκιας, Ζαρκάδας, Κολοβούρης, Βασιλάρης.