Κωδικός προπονητής, ανανεώσεις και κλειστά χαρτιά!

φωτό : paravatos.eu

Κλειστά χαρτιά αναφορικά με το θέμα της έλευσης του νέου τεχνικού, κρατάνε στην ομάδα του Παναιτωλικού, με την διοίκηση να έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα σε ότι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις των συμβολαίων… Τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Ράφαελ, Ετζεγκουέλε…

Του Χρήστου Λεμονιά, στο joinsports.gr

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκαν για τον Παναιτωλικό, με την ομάδα να πραγματοποιεί χθες την τελευταία προπόνηση και εν συνεχεία παίκτες και τεχνικό επιτελείο να το ρίχνουν στα «κοψίδια», καθώς πραγματοποίησαν μπάρμπεκιου.Πλέον όμως τα θέματα που υπάρχουν στα «καναρίνια» είναι αρκετά, με τον Φώτη Κωστούλα και τους συνεργάτες να βρίσκονται καθημερινά σε ανοιχτή γραμμή για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο. Πρώτο και κυριότερο αυτό του προπονητή. Ο Μάκης Χάβος αποτελεί παρελθόν και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος το θέμα. Από την ΠΑΕ ούτε διαψεύδουν, ούτε επιβεβαιώνουν ονόματα. Πολλοί προπονητές έχουν παρελάσει από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, ωστόσο στον Παναιτωλικό κρατούν σιγή ασυρμάτου, μη θέλοντας να αποκαλύψουν τις προθέσεις τους.

Το μόνο που βγαίνει επίσημα από την ΠΑΕ, είναι ότι η διοίκηση δεν έχει ξεκινήσει το ψάξιμο. Μάλιστα διαμηνύουν ότι αυτό θα γίνει από τώρα μέχρι και τέλος Μαϊου, οπότε και θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον νέο «καπετάνιο». Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του Joinsports το «ψάξιμο» για την εύρεση νέου προπονητή είχε ξεκινήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, καθώς είχε προαποφασιστεί η απομάκρυνση του Μάκη Χάβου.

Από την ξένη (;) αγορά ο νέος κόουτς
Πολλοί λένε ότι ο νέος προπονητής δεν θα είναι από την ελληνική αγορά, αλλά από την ξένη. Μπορεί οι τελευταίες πληροφορίες να έκαναν λόγο για πρόσληψη Έλληνα προπονητή με το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη να έχει περίοπτη θέση, ωστόσο ο Κωστούλας έχει στραφεί και στην ξένη αγορά. Ισπανική ή πορτογαλική περιλαμβάνει το «μενού» της αναζήτησης, καθώς οι διοικούντες επιθυμούν ο «εκλεκτός» να έχει επιθετική φιλοσοφία και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα. Όπως και να έχει το σαφάρι της αναζήτησης συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Μετά τον Κούσα, ποιος;
Μετά την πρώτη ανανέωση, αυτή του Γιώργου Κούσα, η διοίκηση θέλει να κλείσει τα μέτωπα των ανανεώσεων. Σειρά έχουν οι Ράφαελ και Ετζεγκέλε, για τους οποίους υπάρχει θέληση να παραμείνουν στο Αγρίνιο. Τα δεδομένα είναι δύσκολα και για τους δύο, καθώς ο πρώτος θέλει να φύγει λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, ενώ ο δεύτερος θα προσπαθήσει να βρει μια καλή πρόταση στο εξωτερικό, πιθανότατα στην Αγγλία ή στην Γαλλία, καθώς η γυναίκα του ζει και εργάζεται μόνιμα στην Μεγάλη Βρετανία. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία τους στην ομάδα, όπως και οι άνθρωποι του συλλόγου, ωστόσο αν δεν ξεπεραστούν τα εμπόδια, ειδικά για τον Ράφαελ, πολύ δύσκολα θα κλείσουν θετικά τα δύο θέματα.

joinsports.gr