Τελειώνει η υπόθεση προπονητή στον Παναιτωλικό

Μετά την επίσκεψη του Λιονέλ Πόντες στο Αγρίνιο, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού συνεχίζουν το «σαφάρι» της αναζήτησης του αντί – Χάβου με την υπόθεση να κλείνει οριστικά την ερχόμενη εβδομάδα και την διοίκηση να παίρνει τις τελικές της αποφάσεις.

Του Χρήστου Λεμονιά

Ο χρόνος κυλά, η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει και πλέον ο Παναιτωλικός ολοκληρώνει σιγά, σιγά τις επαφές του για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία. Μετά την άφιξη του Λιονέλ Πόντες στο Αγρίνιο και την ξενάγηση του στο προπονητική κέντρο της ομάδας, ο Παναιτωλικός εξετάζει ακόμα δύο με τρεις περιπτώσεις προπονητών, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο της συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό. Αυτή την στιγμή ένα ελαφρύ προβάδισμα έχει ο Ίβηρας προπονητής, ωστόσο δεν αποκλείεται την ύστατη ώρα να ανατραπούν τα δεδομένα και τα «καναρίνια» να πορευτούν στο νέο πρωτάθλημα με άλλον «τιμονιέρη».

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα ονόματα που βρέθηκε στην προπονητική ατζέντα των Αγρινιωτών ήταν και το όνομα του Ζοσέ Γκόμες, πρώην βοηθού του Ζεσουάλντο Φερέϊρα που βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού πριν από τρία χρόνια. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γκόμες βρέθηκε ινκόγκνιτο στο Αγρίνιο και συζήτησε με τους ανθρώπους του συλλόγου το ενδεχόμενο συνεργασίας, δίχως ωστόσο να επιβεβαιώνεται επίσημα από πουθενά η συγκεκριμένη πληροφορία.
Αυτό που διαμηνύουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι σε λίγες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και το τσεκάρισμα τους προσανατολίζεται μόνο στην Ιβηρική αγορά. Στόχος των διοικούντων είναι να φέρουν έναν προπονητή που να ασχολείται πάρα πολύ με τις ακαδημίες, αλλά και να προσδώσει στην ομάδα ακόμα περισσότερη επιθετική φιλοσοφία σε σχέση με τη χρονιά που πέρασε.

πηγή : joinsports.gr