«Δαγκώνει» ο Μπεχαράνο

Τα πρώτα δείγματα από το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού
Πολλές υποσχέσεις αφήνει στους ανθρώπους του Παναιτωλικού το πρώτο – προηγήθηκε του Κυριακίδη – μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας για τη φετινή σεζόν, ο Ντάνι Μπεχαράνο.

Ο διεθνής Βολιβιανός μέσος βρίσκεται αυτές τις μέρες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο Copa America και ήδη έχει αφήσει κάποια δείγματα γραφής, που είναι θετικά. Εξάλλου, η «Ελ Βέρντε» είναι μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά με μία ισοπαλία κόντρα στο Μεξικό και μία νίκη με το Εκουαδόρ.Ο Μπεχαράνο αγωνίστηκε βασικός και στα δύο αυτά παιχνίδια σε ρόλο αμυντικού μέσου στο 4-2-3-1, όπου ήταν εκ των κορυφαίων για την Βολιβία. Οι συμπατριώτες του μάλιστα τον έχουν βαθμολογήσει με μέσο όρο 6,8 για τις δύο αυτές αναμετρήσεις.

Δείχνει παίκτης με πολύ καλή πρώτη πάσα – σημαντικό για αμυντικό μέσο – που δεν εκβιάζει καταστάσεις και είναι «σκύλος» που «δαγκώνει» στα αμυντικά του καθήκοντα. Στο δημιουργικό κομμάτι φαίνεται να έχει κάποια προβλήματα, αλλά αυτό ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως ο τρόπος παιχνιδιού της Βολιβίας είναι τέτοιος που αναλώνεται στο καθαρά αμυντικό μέρος.Σε κάθε περίπτωση ο 21χρονος άσος δείχνει εξαιρετική περίπτωση που θα δώσει σίγουρα σημαντικές λύσεις στον Παναιτωλικό, που ας μην ξεχνάμε πως έχασε από τη μεσαία του γραμμή ένα πολύτιμο εργαλείο όπως ήταν ο Φερνάντο Γοδόι.

πηγή : sportit.gr