Σε αναζήτηση αμυντικού ο Παναιτωλικός – Κουνάει μαντίλι και ο Εντζεγκουέλε

Εν αναμονή της άφιξης Πόντες στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να έχει ξεκινήσει να «τρέχει». Σε αναζήτηση αμυντικού οι διοικούντες μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Γούιλιαμ Εντζεγκουέλε.

Του Χρήστου Λεμονιά

Φουλάρι για την μεταγραφική ενίσχυση πλέον ο Παναιτωλικός ο οποίος καλείται μέσα στο επόμενο διάστημα να καλύψει σχεδόν όλα κομμάτια του παζλ, καταφέρνοντας να ενισχύσει σε έναν μεγάλο βαθμό το ρόστερ του. Άλλωστε η αποχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών, επιτάσσει την ουσιαστική «θωράκιση» της ομάδας, έτσι ώστε να παραμείνει ανταγωνιστική και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μια από τις θέσεις που ο Παναιτωλικός θέλει να ενισχύσει αναμφίβολα είναι αυτή είναι της άμυνας. Ο Γούιλιαμ Ετζεγκουέλε αναμένεται να κουνήσει μαντίλι από τον Παναιτωλικό, καθώς ήδη ψάχνεται στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία όπου και βρίσκεται η γυναίκα του. Ο Ετζεγκουέλε μετά από μια εξαιρετική χρονιά δεν θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν και οι Αγρινιώτες ήδη έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν για την αντικατάσταση του. Για το αν ο αντικαταστάτης του, θα είναι από το εξωτερικό ή από την Ελλάδα δεν έχει γίνει γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι τα «καναρίνια» έχουν επιδοθεί σε ένα σαφάρι αναζήτησης για τον παίκτη που θα καλύψει επάξια το κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα ο Λιονέλ Πόντες αναμένεται να αφιχθεί την Δευτέρα στο Αγρίνιο μαζί με τους τέσσερις συνεργάτες του, ενώ θα ακολουθήσει και η επίσημη παρουσίαση του από την διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Τέλος τα πρώτα φιλικά κλείστηκαν από την ομάδα, με τους Αγρινιώτες να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ σε διπλά παιχνίδια. Το πρώτο θα γίνει στις 18 Ιουλίου στο Καρπενήσι στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ενώ το δεύτερο στις 9 Αυγούστου στα Γιάννενα.

πηγή : joinsports.gr