Επιστρέφει Γαλλία ο Σκαραμοτσίνο – Στον Ηρακλή ο Λάζαρ

Μετά από ένα εξάμηνο στο Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό, ως δανεικός από την Ομόνοια, ο Άντονι Σκαραμοτσίνο ετοιμάζει τις βαλίτσες της επιστροφής στη Γαλλία με τη Νιμ να είναι φαβορί για να αποτελέσει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Ο 30χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Άντονι Σκαραμοτσίνο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Γαλλία, χώρα από την οποία κατάγεται και στην οποία διένυσε το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του. Ο Σκαραμοτσίνο αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν στον Παναιτωλικό, ως δανεικός από την Ομόνοια.Φαβορί για την απόκτηση του 30χρονου Γάλλου κεντρικού αμυντικού είναι η Νιμ, στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Στη Γαλλία έχει αγωνιστεί σε Νις, Λοριάν, Κάννες, Σεντάν και Σατορού.

Στον Ηρακλή ο Λάζαρ
Μπορεί ο Κοστίν Λάζαρ να «φλέρταρε» με αρκετές ομάδες έπειτα από την λύση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό, ωστόσο στον Ηρακλή απέδειξαν πως διέθεταν το «know how» προκειμένου να αλλάξουν… δαχτυλίδια με τον Ρουμάνο αμυντικό μέσο.Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την Πέμπτη (25/6) την απόκτηση του 34χρονου ποδοσφαιριστή ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ηρακλή δήλωσε: «Μίλησα με τον πρόεδρο και τον προπονητή και είμαστε στην ίδια γραμμή για το τι θέλουμε να πετύχουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ηρακλή. Ξέρω ότι έχει υψηλές φιλοδοξίες η ομάδα και θέλω να την βοηθήσω άλλα και να βοηθήσω τον εαυτό μου για να βρεθώ ξανά στην Εθνική ομάδα. Όλα τα άλλα είναι πλέον ιστορία και από εδώ και πέρα το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι ο Ηρακλής».

πηγές : sport24.gr / marcasl.blogspot.gr