Αγρίνιο : Ουρές συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες για τα 120 ευρώ [pics]

Ουρές έξω από τα υποκαταστήματα τραπεζών σχηματίζουν από το πρωί οι συνταξιούχοι και στο Αγρίνιο προκειμένου να πάρουν τα 120 ευρώ από τις συντάξεις τους. Στα υποκαταστήματα υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία.

Eικόνα ντροπής με τους συνταξιούχους να περιμένουν στα σκαλιά του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος προκειμένουν να εξυπηρετηθούν από το υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι
Eικόνα ντροπής με τους συνταξιούχους να περιμένουν στα σκαλιά του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος προκειμένουν να εξυπηρετηθούν από το υποκατάστημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι
Με απόφαση που ελήφθη αργά τη νύχτα οι τράπεζες Εθνική, Alpha και Eurobank θα εξυπηρετούν με αλφαβητική σειρά και αυστηρά και μόνο συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτα ανάληψης μετρητών.Συγκεκριμένα, σήμερα, Τετάρτη, θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Α έως Ι, αύριο, Πέμπτη, όσων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω. Μόνο η Τράπεζα Πειραιώς εξυπηρετεί με σειρά προτεραιότητας. Άτομα με ειδικές ανάγκες θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλες τις ημέρες ανεξαρτήτως επωνύμου.

Επειδή η απόφαση ελήφθη αργά το βράδυ, πολλοί από τους συνταξιούχους δεν γνώριζαν ότι οι συντάξεις θα καταβληθούν με αλφαβητική σειρά, με αποτέλεσμα να γίνεται συνωστισμός έξω από τα υποκαταστήματα.Ωστόσο, κάποια υποκαταστήματα εξυπηρετούν όλους τους συνταξιούχους που έχουν φτάσει ανεξαρτήτως επωνύμου, καθώς από το πρωί επικρατεί μεγάλη σύγχιση για το ποιοι θα εξυπηρετηθούν.

Δείτε τον κατάλογο των τραπεζικών καταστημάτων που θα είναι ανοιχτά από σήμερα στην Αιτωλοακαρνανία:
Αlpha Bank
ΑΓΡΙΝΙΟΥ Χαριλάου Τρικούπη 11
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΔΙΗΝΕΙΡΑΣ 5 & ΟΙΝΕΩΣ
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Λόρδου Βύρωνος 23
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Νικολάου Στράτου 37

Eυrobank
Mεσολογγίου ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗ 2 ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ
Ναυπάκτου ΠΛΑΤΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΗ 2
ΝTT – ΑΓΡΙΝΙΟΥ Αναστασιάδη 2

Πειραιώς
ΑΓΡΙΝΙΟΥ Παπαϊωάννου 21 & Παλαμά
ΑΓΡΙΝΙΟΥ Ιωάννη Στάικου 14 & Κύπρου 68
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Βασ. Κωνσταντίνου
ΑΣΤΑΚΟΥ Εθν. Αντίστασης & Έλλης
ΘΕΡΜΟΥ Κωνσταντίνου Διαλέτη 1
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ελευθέρων Πολιορκημένων 53
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Ψαρού & Αποκαύκου

Αttica Bank
ΑΓΡΙΝΙΟ Χαριλάου Τρικούπη 29 & Μακρή

Εθνική Tράπεζα
ΑΓΡΙΝΙΟΥ Π. Σούλου 6
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ Νικ. Στράτου 189 & Δ. Ψαρογιάννη
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Λ. Βύρωνα 13
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Τζαβέλα 85