Η Διαχειριστική Επιτροπή της Ομάδας Παραγωγών Ελιάς & Ελαιόλαδου

Σε πνεύμα σύμπνοιας ολοκληρώθηκαν, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, οι αρχαιρεσίες για τη συγκρότηση σε Σώμα της Διαχειριστικής Επιτροπής της Ομάδας Παραγωγών Ελιάς & Ελαιόλαδου. Πρόεδρος της Δ.Ε. αναδείχθηκε ο πρώτος σε ψήφους κατά την εκλογική διαδικασία που προηγήθηκε κ. Γιάννης Καλλίμορφος. Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Στυλιαράς και καθήκοντα γραμματέα ο κ. Δημήτρης Μαγκλάρας, ενώ ο κ. Παναγιώτης Κολώνιας είναι ταμίας και ο κ. Γιώργος Ραγιάς μέλος.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ομάδα Παραγωγών είναι η πολυπληθέστερη στη χώρα, αριθμώντας περισσότερα από 5.400 μέλη. Ειδικότερα σε αυτή την τόσο κρίσιμη και από κάθε άποψη ρευστή συγκυρία, η συσπείρωση των παραγωγών σε ισχυρές Ομάδες, ώστε να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα κάθε κλάδου και περιοχής και οι δυνατότητες που παρέχει η νέα ΚΑΠ, συνιστά τη μόνη ασφαλή οδό προάσπισης των συμφερόντων των ίδιων των παραγωγών.

Αυτό, άλλωστε, επεσήμανε και ο πρόεδρος της Ομάδας κ. Καλλίμορφος με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, τονίζοντας ότι: «Η ευθύνη που αναλαμβάνει η Διαχειριστική Επιτροπή έναντι των μελών της Ομάδας είναι μεγάλη. Έχουμε απόλυτη επίγνωση των καταστάσεων και ετούτη την ώρα θα ήταν εντελώς περιττό να πω οτιδήποτε περισσότερο απ’ το ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών και να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη των μελών μας. Ελπίζω ότι οι εξελίξεις θα είναι εκείνες που θα μας επιτρέψουν να εργαστούμε και να εκπληρώσουμε τους στόχους και τις επιδιώξεις της Ομάδας».