Εκδήλωση στα Σαρδίνια από το Ίδρυμα Παπανίκου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Το Ίδρυμα Τοπικής Ανάπτυξης “Θωμάς & Αφροδίτη Παπανίκος” (ΙΤΑΘΑΠ) οργανώνει την 3η Ετήσια Συνάντηση του στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας με θέμα: “O Ρόλος των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων στις Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ακαρνανίας”
στο χωριό Σαρδίνια της Επαρχίας Βάλτου (Ακαρνανία) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 και ώρα έναρξης 9:30 π.μ.

Την συζήτηση θα συντονίσει Δρ. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος, Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Στέρλινγκ, Ηνωμένο Βασίλειο & Μέλος του Δ.Σ. ΙΤΑΘΑΠ.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κάτωθι:
Δρ. Σάρον Μπόλτον, Κοσμήτωρ και Καθηγήτρια της Σχολής Επιχειρηματικών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Στέρλιγνκ, Η.Β. Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Μικρές Επιχειρήσεις.
Δρ. Τάκης Γιαννόπουλος, Καθηγητής Μάρκετινγκ, Πανεπιστήμιο Μπροκ, Καναδάς. Οι Παράγοντες που Επηρεάζουν την Εξωστρέφεια των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων.
κ. Ζώης Κολιός, Αντιπρόεδρος, Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος. Οι MME ως Μοχλός Ανάπτυξης της Ακαρνανίας και της Ευρύτερης Περιοχής του Αμβρακικού.
κ. Γιώργος Κανελλόπουλος, π. Γενικός Γραμματέας Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας (ΣΔΟΕ). Ο Ρόλος των Τοπικών Δυνάμεων στην Ανάπτυξη της Ακαρνανίας.
κ. Αντώνης Ζαίρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Η Επιρροή των Οικονομικών Διακυμάνσεων στην Ανάπτυξη των ΜΜΕ.
κ. Χρήστος Πετρέας, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Αποτελεί ο Τουρισμός Έξοδος από το Αδιέξοδο ή και την Ανάκαμψη των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων;

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Σήλια Σακκά 210 3634210.