Ντάνι Μπεχαράνο : «Κάθε ματς σαν το τελευταίο μου»

Ο Ντάνι Μπεχαράνο ήρθε «πεινασμένος» για ποδόσφαιρο με τον Παναιτωλικό
Ο Ντάνι Μπεχαράνο μετά την άδεια που είχε λόγω Copa America ήρθε στη χώρα μας και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Παναιτωλικού.Ο διεθνής Βολιβιανός με δηλώσεις του στην Sportday φάνηκε «πεινασμένος» για μπάλα με τα «καναρίνια».

Αναλυτικά ο Μπεχαράνο μίλησε:
…για τους στόχους του: «Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα δώσω ότι καλύτερο έχω. Θα παίζω σαν κάθε ματς να είναι το τελευταίο μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά μόνο σκληρή δουλειά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και μέσω αυτής να βοηθηθώ και εγώ».

…για το ότι για πρώτη φορά θα παίξει μακριά από τη χώρα του: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω. Τι σημασία έχει που έρχομαι πρώτη φορά στην Ευρώπη και φεύγω από την χώρα μου; Επαγγελματίας είμαι. Και θέλω να προοδεύσω. Μέσω του Παναιτωλικού να μονιμοποιηθώ στην Εθνική και να προχωρήσω στην καριέρα μου».

…για την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. είχε βρεθεί στις ακαδημίες των «πράσινων» όταν ήταν πιο μικρός): «Είδα την κλήρωση και ανυπομονώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω γιατί δεν είχαμε μείνει τότε. Ίσως είχε γίνει κάτι με τους μάνατζερ».

…για το αν μίλησε με τον ξάδερφό του Ντιέγο: «Μου είπε τα καλύτερα. Πως πρόκειται μία πολύ καλή ομάδα. Σε όλα τα επίπεδα. Για τις εγκαταστάσεις της, τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και φυσικά για τον κόσμο που τον στηρίζει. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία για έναν παίκτη που έρχεται σε μία ομάδα».