Δυναμώνει ο Παναιτωλικός, φέρνει και επιθετικό!

Ο Παναιτωλικός προχωράει στον μεταγραφικό του σχεδιασμό για να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του ρόστερ, την ώρα που βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Φιλικό με τοπική ομάδα του Καρπενησίου στις 19:30, την Κυριακή φιλικό με τον Ηρακλή, ο επιθετικός που ψάχνει και οι τρύπες που κλείνει με τις προσθήκες…

Το ρόστερ που δυναμώνει και τι ψάχνουν
Με γοργό ρυθμό οι άνθρωποι του Παναιτωλικού καλύπτουν τα κενά που άφησαν στο ρόστερ οι αποχωρήσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών, όπως αυτό του Μαρτίνες που συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το κενό αυτής της νευραλγικής θέσης θα καλύψει ο Ρομέρο, ο οποίος ήρθε ορεξάτος, όπως σας ενημερώσαμε από το Joinsports.gr και μέσα σε μια μέρα κατόρθωσε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «καναρινιών». Μεσοεπιθετικά δυναμώνεται ο σύλλογος και με την προσθήκη του Μάρκους Πάολο.

Από εκεί και πέρα στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται στην τελική ευθεία για να αποκτήσουν έναν επιθετικό που θα αγωνίζεται στο κέντρο της επίθεσης, ενώ επίσης ενισχύεται σημαντικά και στα εξτρέμ καθώς θα φέρει στον Αγρίνιο τον νεαρό Αιγύπτιο, Μάρκους Βάρντα, της Αλ Αχλί. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, βέβαια, θα κλείσει με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Επιθετική ανάπτυξη, κυκλοφορία και φιλικό
Ο Λιονέλ Πόντες στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (21/7), δούλεψε μαζί με τους παίκτες του, κατά κύριο λόγο πάνω στην επιθετική ανάπτυξη και την κυκλοφορία. Οι ασκήσεις αυτές έγιναν πρώτα χωρίς αντίπαλο και μετά με αντίσταση. Να σημειωθεί πως όταν οι αμυνόμενοι έκλεβαν την μπάλα, η κύρια εντολή ήταν να βγαίνουν απευθείας στην αντεπίθεση, συνεπώς δουλειά έγινε και στο επιθετικό τρανζίσιον παιχνίδι. Το πρόγραμμα της προπόνησης ολοκληρώθηκε με δίτερμα 11 εναντίον 11.Από εκεί και πέρα, σήμερα, Τετάρτη (22/7) το πρόγραμμα έχει φιλικό παιχνίδι με τοπική ομάδα από το Καρπενήσι, ενώ την Κυριακή θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή, που μαζί με την ΑΕΚ κέρδισε την άνοδο στη Super League.

πηγή : joinsports.gr