Τα συμπεράσματα από το φιλικό του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει να βρίσκεται σε κλίμα προετοιμασίας, στο φιλικό με την τοπική ομάδα του Καρπενησίου δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα και το μόνο που κρατά ο Πόντες είναι η σοβαρότητα και τα 12 γκολ.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (22/7), όπως είχε γράψει το Joinsports.gr, είχε φιλικό με τοπική ομάδα από το Καρπενήσι, στο οποίο ο Παναιτωλικός κέρδισε με 12-0 και το επίπεδο του αντιπάλου δεν μοιάζει ικανό για πολλά συμπεράσματα και το τεχνικό τιμ το μόνο που κρατά είναι η σοβαρότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, κάτι που μαρτυρά και το σκορ.

Από εκεί και πέρα σε ό, τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού επιδόθηκαν σε: ασκήσεις γενική δύναμης, ασκήσεις με τελειώματα των φάσεων πρώτα με δύο εναντίον ενός και στη συνέχεια τρεις εναντίον δύο. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και όταν οι αμυνόμενοι κέρδιζαν την μπάλα έβγαιναν στην αντεπίθεση.Από εκεί και πέρα, σαφή εικόνα για την αγωνιστική συμπεριφορά του Παναιτωλικού, θα δοθεί στο Κυριακάτικο φιλικό με τον Ηρακλή, όπου και τότε θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.

πηγή : joinsports.gr