Πόντες : Η ομάδα δεν είναι έτοιμη καθώς δεν έχουμε αντικαταστήσει αυτούς που έφυγαν

Ο προπονητής του Παναιτωλικού σταμάτησε νωρίς την ποδοσφαιρική του καριέρα και ξεκίνησε την προπονητική στις ακαδημίες της Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Γρήγορα έγινε υπεύθυνος της Β΄ ομάδας και βρέθηκε ακόμα και στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας ως βοηθός του Μπέτο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 και στο τελευταίο Μουντιάλ. Πέρσι ανέλαβε την Μαρίτιμο με την οποία είχε καλή πορεία και φέτος ήρθε η στιγμή να βγει από τα συνορα της πατρίδας του.

«Είναι μια πρόκληση για μένα να εργαστώ στον Παναιτωλικό. Θα προσπαθήσω να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις ώστε να αφήσω το στίγμα μου. Θέλουμε να πάμε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα από πέρσι. Η ομάδα όμως ακόμα δεν είναι έτοιμη καθώς έφυγαν αρκετοί παίκτες και δεν τους έχουμε αντικαταστήσει».

Συνεχίζοντας ο πορτογάλος τεχνικός εξήγησε την σχέση του με τον Ρονάλντο.
«Ήταν από τα παιδιά που είχαν ξεχωρίσει στις ακαδημίες της Σπόρτιγκ. Ήταν αθλητής μου και προσπάθησε σκληρά γα να φτάσει στο επίπεδο που βρίσκεται αυτή την στιγμή. Είχα και άλλους παίκτες στην ακαδημία όπως : Νάνι, Μιγκέλ Βελοζο και αρκετούς άλλους που κάνουν πλέον μεγάλη καριέρα». Όταν ρωτήθηκε για τον Καρλίτος είπε : «Έπαιξε σε μικρές ομάδες στην Πορτογαλία, αλλά είναι ένας δυνατός παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στην ομάδα του.Παίζει και στα δυο άκρα της άμυνας και είναι πολύ μαχητής μέσα στο γήπεδο»

πηγή : arenafm.gr