«Τρέχει» για να συμπλήρώσει τα κομμάτια του παζλ ο Πόντες!

Ένας φορ, ένας πλάγιος επιθετικός, ένας στόπερ. Αυτές τις θέσεις θέλει να καλύψει άμεσα ο Παναιτωλικός και είναι σε επαφή με συγκεκριμένους παίκτες.

Η δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Στέλιου Μαλεζά, αλλάζει τα δεδομένα. Το ενδεχόμενο επιστροφής του έμπειρου αμυντικού στην ομάδα που τον ανέδειξε, αναγκάζει τον Παναιτωλικό να προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο. Προς το παρόν δεν έχει δεχτεί πρόταση, αλλά αν ο δικέφαλος επιλέξει Μαλεζά, ο Παναιτωλικός δεν θα σταθεί εμπόδιο, όπως άλλωστε δεσμεύτηκαν ποδοσφαιριστής και διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι.

Τις επόμενες μέρες (αύριο – μεθαύριο) θα γίνει η τελική επαφή μαζί του για να επέλθει συμφωνία. Ακόμα και αν πέσουν υπογραφές, το ενδεχόμενο φυγής του Μαλεζά αναγκάζει τους ανθρώπους της ομάδας στην (φτου κι απ” την αρχή) αναζήτηση κι άλλου στόπερ. Σε ότι αφορά τις άλλες δύο θέσεις (ακραίος και φορ) καταβάλλεται προσπάθεια να εξασφαλίσουν την υπογραφή παικτών που είναι πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Και τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολες και απαιτούν υπομονή. Παρότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

πηγή : joinsports.gr