Πρωτοβουλίες της Επιτροπής Ταξικής Αλληλεγγύης Αιτωλοακαρνανίας

Η Επιτροπή Ταξικής Αλληλεγγύης που συστάθηκε σε σύσκεψη στο Ε.Κ.Α στις 23 Ιούλη 2015 αποτελούμενη από τους ΠΑΜΕ- ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ- ΟΓΕ – ΜΑΣ, την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας , το Εργατοϋπαλ/κό Κέντρο Αγρινίου και τα σωματεία μέλη του Ένωση Οικοδόμων & Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα Αιτωλ/νίας , Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α Ν. Αιτωλ/νίας στα πλαίσια των πρωτοβουλιών για τη στήριξη της εργατικής λαϊκής οικογένειας , ειδικότερα σήμερα , που με την ψήφιση των προαπαιτούμενων για την τελική συμφωνία για 3ο μνημόνιο , η κατάστασή της θα επιβαρυνθεί περισσότερο , είχε συναντήσεις με τους υπεύθυνους της ΔΕΗ, της ΔΕΥΑΑ και των νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας του νομού .
Στις συναντήσεις αυτές συζητήσαμε και προτείναμε συγκεκριμένες λύσεις , όπως να μη διακόπτεται η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος , νερού από τις αντίστοιχες υπηρεσίες, η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης άνευ όρων και προϋποθέσεων σ’ όσους την έχουν ανάγκη .
Επίσης για μια ακόμα φορά το ταξικό κίνημα έκανε γνωστό το πλαίσιό του για δημόσια δωρεάν καθολική υγεία και τις ευθύνες της πολιτείας για την επίλυση των προβλημάτων συνολικά στο χώρο της υγείας.
Η Επιτροπή θα συνεχίσει τις πρωτοβουλίες και με άλλους φορείς προκειμένου να βρεθούν άμεσα λύσεις στα προβλήματα της λαϊκής οικογένειας.
Με σύνθημά μας « Ένας για όλους κι όλοι για έναν» καλούμε την εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα , μέσα από τα ταξικά σωματεία- συλλόγους – λαϊκές επιτροπές σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο , να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία , να αποτρέψουμε τη νέα ανελέητη βάρβαρη επίθεση που ετοιμάζουν από κοινού για το λαό συγκυβέρνηση ( ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ- κόμματα του ευρωμονόδρομου)- θεσμοί ( τρόικα) – κεφάλαιο.
Σας καλούμε σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για να δώσουμε αποφασιστική μαχητική απάντηση τη μέρα ψήφισης της τελικής συμφωνίας.
Με τον αγώνα μας και την ταξική αλληλεγγύη μας συνεχίζουμε !

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑΞΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ