Παναιτωλικός: Περιθώρια βελτίωσης αρκετά!

φωτό : paravatos.eu

Η πρεμιέρα του Παναιτωλικού στο νέο πρωτάθλημα δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά στο στρατόπεδο της ομάδας έμειναν ικανοποιημένοι για την κατά γενική ομολογία καλή εμφάνιση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Εθνικής, θα δώσει την δυνατότητα στον Πόντες να «δέσει» ακόμα περισσότερο την ομάδα. Εκπληκτικά πράγματα από τον Ουαρντά, θετικός ο Μαρκόφσκι…

Ακόμα μια πρεμιέρα με το αριστερό ήταν αυτή για τον Παναιτωλικό το βράδυ της Δευτέρας. Ο «Τίτορμος» παρότι προηγήθηκε στο σκορ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό να κάνει την ανατροπή και να φέρνει το ματς τούμπα και εν τέλει να παίρνει την νίκη.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Ο Παναιτωλικός έχασε καλή ευκαιρία για να ξεκινήσει με το δεξί τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως γνωρίζει πως τα πάντα δεν χάθηκαν από το πρώτο ματς. Η αγωνιστική διάρκεια θα είναι αυτή που θα καθιερώσει και φέτος την ομάδα στη Super League, κάτι που το γνωρίζει ο Λιονέλ Πόντες με τους συνεργάτες του.Παρά την καθυστερημένη πραγματοποίηση των μεταγραφών και την άσχημη εικόνα που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια, ο Παναιτωλικός πιστοποίησε πως και φέτος θα μπορέσει με σωστή και οργανωμένη δουλειά να πάει ψηλά, αρκεί να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Ο Παναιτωλικός ήταν αρκετά καλός κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ αρκετοί παίκτες του ξεχώρισαν, δείχνοντας πως όταν βρουν τον ρυθμό τους θα βοηθήσουν ακόμα πιο πολύ.

Εκπληκτικός ο Ουαρντά, ποιοτικός Μαρκόφσκι
Οι Ουαρντά και Μαρκόφσκι ξεχώρισαν αρκετά και έστειλαν το μήνυμα στον Πόντες πως πρέπει με το καλημέρα να πάρουν φανέλα βασικού. Για τον Αιγύπτιο ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, η πρεμιέρα ήταν κάτι το ξεχωριστό για τον ίδιο, όμως σε καμία περίπτωση δεν έδειξε αγχωμένος. Τουναντίον στο μεγαλύτερο διάστημα αγωνίστηκε με άνεση και εμφάνισε πτυχές του ποδοσφαιρικού του ταλέντου. Ο Ουαρντά το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνο και προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Από εκεί και πέρα θετικός ήταν και ο Μάρκο Μαρκόφσκι ο οποίος άφησε την Κέρκυρα για λογαριασμό του Παναιτωλικού και έδειξε πως στην επίθεση θα βοηθήσει αρκετά τα «καναρίνια». Καλά στοιχεία και συνοχή έδειξαν και τα αμυντικά χαφ του Παναιτωλικού. Οι Γρηγόρης Μάκος και Ντάνι Μπεχαράνο ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου με τον Πόντες να «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση για την ποιότητα που βγάζουν στο χορτάρι αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές.

Γενικότερα ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε απρόσμενα ανταγωνιστικός και ποιοτικός. Βλέπετε οι εμφανίσεις των φιλικών παιχνιδιών, προκαλούσαν ένα δισταγμό στον κόσμο για πως θα παρουσιάζονταν η ομάδα στην πρεμιέρα. Παρόλα αυτά οι Αγρινιώτες διέψευσαν τις «Κασσάνδρες» και έδειξαν πως και φέτος, αν αυτό το υλικό δουλευτεί σωστά με τους τόσους νέους και ελπιδοφόρους παίκτες που διαθέτει, τότε θα μπορέσει να διεκδικήσει και πάλι τις υψηλές θέσεις στην βαθμολογία.

πηγή : joinsports.gr