Ουάρντα, ο νέος Μαρτίνες του Παναιτωλικού

Το “κόλλημα” του Φώτη Κωστούλα με τους δανεικούς… έφερε τον Αμρ Ουάρντα στον Παναιτωλικό. Ο Αιγύπτιος κάνει τη διαφορά στην ομάδα του Αγρινίου. Το συμβόλαιό του και το τηλεφώνημα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Έχουν ένα “κόλλημα” στον Παναιτωλικό, το οποίο προέρχεται κυρίως από τον ιδιοκτήτη του, Φώτη Κωστούλα: “Λέμε όχι σε δανεικούς”. Θα μπορούσε πολύ εύκολα η ομάδα του Αγρινίου να επανεντάξει στο δυναμικό της τον Νίκολας Μαρτίνες, ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, όταν έγινε γνωστό πως ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει στα πλάνα του τον Αργεντινό. Οι ιθύνοντες της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, ωστόσο, ήταν σαφείς: “Κανένας δανεικός, ακόμα και αν πρόκειται για τον Μαρτίνες”.

Και να φανταστεί κανείς πως το κενό που άφησε ο παίκτης της Ανόρθωσης, πια, δεν είχε καλυφθεί μέχρι και τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών. Όταν είχε βγει στο προσκήνιο το όνομα του Αμρ Ουάρντα, οι άνθρωποι του Παναιτωλικού υποστήριζαν πως ο Αιγύπτιος θα ερχόταν για δοκιμή. Έπειτα από δυο – τρεις μέρες παραμονής στον σύλλογο, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο, στο οποίο παρεμπιπτόντως δεν έχει μπει καμία ρήτρα (οι αποδοχές του κυμαίνονται γύρω στις 100.000 ευρώ).

ΟυάρνταΣτα τρία παιχνίδια που έχει δώσει εφέτος ο Παναιτωλικός, ο Ουάρντα έχει βοηθήσει πολύ και έχει δείξει τι παίκτης είναι. Και στα τρία κατάφερε να προσφέρει. Με τον Παναθηναϊκό, ματς στο οποίο βέβαια έχασε η ομάδα του Αγρινίου, κέρδισε πέναλτι. Με τον Αστέρα στην Τρίπολη άνοιξε το σκορ (το τέρμα του αναδείχθηκε το καλύτερο της 2ης αγωνιστικής της Super League), ενώ με τον Πανθρακικό πραγματοποίησε ενέργειες που ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Καθ’ όλα δικαιωμένοι στο Αγρίνιο με την απόφασή τους να φέρουν στην ομάδα τον διεθνή με την Ελπίδων της χώρας του ποδοσφαιριστή.

Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, άνθρωπος του “τριφυλλιού” τηλεφώνησε στον εκπρόσωπο του Ουάρντα και τον ενημέρωσε πως τους άρεσε ο Αιγύπτιος και ότι θα τον παρακολουθούν στενά. Ο ίδιος ο Ουάρντα έχει φιλοδοξίες να παίξει σε υψηλό επίπεδο και αν συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο, είναι βέβαιο ότι θα απασχολήσει τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου ή και του εξωτερικού ασφαλώς.

Οι συμπατριώτες του ασχολούνται σχεδόν σε καθημερινή βάση μαζί του. Ουκ ολίγα τα δημοσιεύματα που τον αφορούν. Πολύ στενή η σχέση του με τη θρησκεία. Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο είχε σκοράρει, έψαχνε εναγωνίως να βρει φωτογραφία κατά την οποία είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο και προσευχόταν.

πηγή : sport24.gr