Χωρίς Ρουσκουσέδα η αποστολή του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός αφήνει πίσω του το παιχνίδι με τη Βέροια και ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καλλονή…

Οι Αγρινιώτες, χωρίς να έχουν μεγάλο χρονικό περιθώριο, ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους για το εκτός έδρα παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (24/9) στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με τη Βέροια έκαναν άσκηση κυκλοφορίας μπάλας και τελειώματα φάσεων. Οι υπόλοιποι, ταχύτητες, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση ο Ρουσκουσέδα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και το απόγευμα θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Καμαρά και ο Κόρσιενς.

Με 19 παίκτες θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναιτωλικού στη Μυτιλήνη, όπου θα προπονηθεί το απόγευμα της Παρασκευής. Οι ποδοσφαιριστές είναι: Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο Ντιέγκο, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο Ντάνι, Πάουλο, Ρομέρο, Στεφανάκος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης.