Γι΄αυτό δεν παίζει ο Κυριακίδης

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε από την Καλλονή κατά κράτος και κατά 95% η ήττα οφείλεται σε δικά τους λάθη, τόσο στην άμυνα όσο και στο κέντρο. Προς το παρόν δεν τίθεται ζήτημα απόλυσης. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα γκολ ποστ ο Στεφανάκος γιατί όμως ο Πόντες δεν δίνει φανέλα βασικού στον Κυριακίδη;

Το κλίμα στον Παναιτωλικό, όπως είναι απολύτως λογικό δεν είναι και πάρα πολύ καλό, μετά την βαριά ήττα από την Καλλονή με 5-1, όμως υπάρχει και η ψυχρή πλευρά του πράγματος που μπορεί κανείς να πει ότι «χάσαμε ένα παιχνίδι από τα τριάντα του πρωταθλήματος». Στον Παναιτωλικό το βλέπουν με αυτόν τον τρόπο και ευελπιστούν ότι το 5-1 μπορεί να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα στις επόμενες αγωνιστικές.

Η εξήγηση είναι απλή. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Παναιτωλικός θα δέχονταν πέντε γκολ και γενικώς δεν είναι η ομάδα που τρώει πέντε γκολ και το σκορ αυτό ήταν για όλους ένα σοκ και θα τους αναγκάσει να βγάλουν περισσότερο πάθος στο παιχνίδι τους, να δείχνουν συγκέντρωση στο 100% και στα 90 λεπτά του αγώνα και εν τέλει να διορθώσουν τα λάθη στους αγώνες και πολύ περισσότερο τα λάθη που κοστίζουν.

Για τον Πόντες είναι επιτακτικό να επιστρέψει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια να διατηρηθεί η ηρεμία και να βγουν μόνο θετικά από αυτό το σοκαριστικό αποτέλεσμα και το θετικό είναι ότι και οι ίδιοι οι παίκτες έχουν την επίγνωση της κατάστασης, αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά και έχουν την πρόθεση να τα βελτιώσουν και να ανατρέψουν το κλίμα.

Τι παίζει με Κυριακίδη
Ο Στεφανάκος είναι πασιφανές και αυτό βάσει αποτελεσμάτων ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν εμπνέει εμπιστοσύνη κάτω από τα δοκάρια. Στον πάγκο υπάρχει ένας τερματοφύλακας με καλές εμφανίσεις, τόσο με τη φανέλα της Ξάνθης όσο και με αυτή του Λεβαδειακού. Στην προετοιμασία, ο Πόντες δεν εξεπλάγην και τόσο πολύ και ιδιαίτερα στα φιλικά από την επίδοση του Κυριακίδη και όπως φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του JOINSPORTS αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα. Για αυτόν λοιπόν τον λόγο, ο Πορτογάλος επιλέγει τον Στεφανάκο.

πηγή : joinsports.gr