Τέλος ο Πόντες από τον Παναιτωλικό

Η ήττα-ντροπή του Παναιτωλικού στην Μυτιλήνη, έφεραν το τέλος και της συνεργασίας ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Λιονέλ Πόντες! Με Νταλακούρα η προπόνηση της Δευτέρας.

Το κλίμα από το απόγευμα του Σαββάτου ήταν βαρύ στο Αγρίνιο. Το 5-1 από την Καλλονή στην Μυτιλήνη, σε συνδυασμό με τις έως τώρα κακές εμφανίσεις της ομάδας του Παναιτωλικού ήταν τα αίτια του διαζυγίου. Άλλωστε μετά το ματς σε δήλωση του ο Φώτης Κωστούλας είχε τονίσει πως θα αναζητηθούν τα αίτια και θα υπάρξουν ανάλογες αποφάσεις. Την προπόνηση της Δευτέρας θα κάνει ο Γιάννης Νταλακούρας και οι «κυανοκίτρινοι» καλούνται άμεσα πλέον να βρουν τον προπονητή που θα αλλάξει και το κλίμα, αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.

Έργα και ημέρες Πόντες
Με τον Πορτογάλο τεχνικό στην ηγεσία, ο Παναιτωλικός συγκέντρωσε επτά βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές της Super League. Στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε με 2-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, την τρίτη αγωνιστική νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικό εντός έδρας, την τέταρτη αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια εντός έδρας, ενώ την πέμπτη γνώρισε την ήττα με 5-1 από την Καλλονή στη Λέσβο. Αυτό που χρεώνεται στον Πορτογάλο, πέρα από τα κακά αποτελέσματα και τη μέτρια απόδοση, είναι ο “παροπλισμός” των Νοτιοαμερικάνων της ομάδας, βασικών στελεχών της εξαιρετικής πορείας της κατά την περυσινή περίοδο.