Η μετά-Πόντες εποχή στον Παναιτωλικό!

Ο Λίονελ Πόντες αποτελεί παρελθόν από τον Παναιτωλικό, ποια θα είναι η επόμενη ημέρα στον στρατόπεδο της ομάδας του Αγρινίου. Τι ισχύει με Τσιώλη και Χριστόπουλο που φέρονται να είναι τα φαβορί για τον πάγκο των «καναρινιών» και τι πιθανότητες συγκεντρώνει μια ενδεχόμενη επιστροφή του Χάβου…

ΤσιώληςΜετά από πέντε αγωνιστικές ο Λίονελ Πόντες είναι ο δεύτερος προπονητής στη Super League, που φεύγει χωρίς να κάνει… παρέλαση, μετά τον Μάνουελ Ρόκα του Πανθρακικού και τα σενάρια της διαδοχής δίνουν και παίρνουν. Το βασικό πλάνο είναι η ομάδα να πάει μέχρι το παιχνίδι με τον Πανιώνιο με τον Γιάννη Νταλακούρα στον πάγκο της ομάδας και να εκμεταλλευτούν οι άνθρωποι της ομάδας την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και τότε με ηρεμία να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, έτσι ώστε να ανατραπεί η κατάσταση και να επανέλθει το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα ξεκινήσουν επαφές, ή αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση αύριο, ή μεθαύριο θα πουν όχι.

Καμία επαφή, δύσκολα ο Χάβος
Αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του Πόντες με τον Παναιτωλικό έχουν «σκάσει» τα πρώτα σενάρια που κάνουν λόγο για βασικό υποψήφιο αντικαταστάτη του Πόντες τον Σάκη Τσιώλη, ενώ στη λίστα των υποψηφίων είναι και ο Χριστόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του JOINSPORTS, οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού δεν έχουν ξεκινήσει καμία επαφή, κανενός είδους και όπως τονίζεται αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι σίγουρο.

Ακόμη ακούστηκε και το όνομα του Μάκη Χάβου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο φίλαθλο κοινό του Παναιτωλικού, ωστόσο αυτή η περίπτωση δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, μετά και τα τελευταία γεγονότα του Έλληνα προπονητή με τον «ισχυρό» άνδρα του Παναιτωλικού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στα δεδομένα.

πηγή : joinsports.gr