Μετά τη διακοπή τα σπουδαία

Καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα του προπονητή στον Παναιτωλικό, οπότε οριστικά με Νταλακούρα το Σάββατο με τον Πανιώνιο, σήμερα θα εξαρτηθεί για το πόσους θα έχει στη διάθεσή του ο Έλληνας τεχνικό, λόγω ότι τρεις ποδοσφαιριστές προπονούνται ατομικά…

Στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού δεν δείχνουν να βιάζονται για το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής και έχουν την πρόθεση να εξετάσουν αναλυτικά σε ποιον θα δώσουν τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας. Γι” αυτό κιόλας δεν προέκυψε κάποια συμφωνία με κάποιο από τα ονόματα που έχουν δει το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες. Από το JOINSPORTS, γράψαμε ότι θέμα Τσιώλη δεν υφίσταται στον Παναιτωλικό, δεν ασχολήθηκαν ποτέ και όπως προκύπτει από πηγές εντός του περιβάλλοντος της ομάδας, δεν θα ασχοληθούν με την περίπτωση του Καρδιτσιώτη προπονητή.

Συνεπώς, το λογικό σενάριο είναι το εξής: Ο Φώτης Κωστούλας μαζί με τους συνεργάτες του θα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τη διακοπή του πρωταθλήματος για να έρθουν σε συμφωνία με τον προπονητή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας και θα ανατρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει μέσα στον σύλλογο.

Πέραν τούτου, οι Αγρινιώτες έχουν το παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο εντός έδρας, το οποίο θέλουν πάσι θυσία να το κερδίσουν.

πηγή : joinsports.gr