Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου συμπαρίσταται στο συλλαλητήριο των αγροτών

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α στηρίζει τον αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε. , της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και του κεφαλαίου που με την εφαρμογή των μνημονίων 1, 2, 3 έχει σα σκοπό να τους εξοντώσει και να περιοριστεί η παραγωγή στον αγροτικό τομέα σ’ όλο και λιγότερα χέρια.
Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίο έχει σαν άξονα την κοινή δράση της κοινωνίας- εργατών, μικρομεσαίων αγροτών, μικροΕΒΕ, γυναικών από τις λαϊκές οικογένειες, της νεολαίας- η μόνη ικανή διέξοδος να βάλει φραγμό στην ασταμάτητη αντιλαϊκή επιδρομή που από κοινού μεθοδεύουν Ε.Ε.- κυβέρνηση- μονοπώλια.
Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια μας, συσπειρωμένοι στα ταξικά όργανα του κινήματος , δημιουργώντας προϋποθέσεις για την ανασύνταξη του εργατικού – λαϊκού κινήματος, δυναμώνοντας τη λαϊκή συμμαχία , μπορούμε να βάλουμε φραγμούς σ’ αυτές τις πολιτικές.
Λύση υπάρχει στο δρόμο της πάλης του λαού για :
– Αποδέσμευση από την Ε.Ε. και τους άλλους ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς- μονομερή ολοσχερή διαγραφή του χρέους
– Ο πλούτος που παράγεται να αξιοποιείται για τις ανάγκες της κοινωνίας και όχι για τα κέρδη των καπιταλιστών, με κεντρικό σχεδιασμό και εργατικό έλεγχο, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την κατάκτηση της εξουσίας από την εργατική τάξη και τους συμμάχους της.
το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους , τη νεολαία να στηρίξουν τον αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών και να πάρουν μέρος την ΤΡΙΤΗ 6 Οκτώβρη και ώρα 11 π.μ. στο συλλαλητήριο των αγροτών στην περιοχή ΚΟΥΒΑΡΑ.