Ο Κωστούλας το παίρνει πάνω του!

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού είναι αυτός που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο θέμα του προπονητή. Στην Αθήνα ο Κωστούλας για το Δ.Σ της Λίγκας. Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής, απών ο Ουάρντα…
Το κλίμα στον Παναιτωλικό ήταν και παραμένει κακό, καθώς δεύτερη πεντάρα, σε δεύτερο σερί ματς, με παιδαριώδη λάθη, δεν χωνεύεται εύκολα και με τους ανθρώπους της ομάδας να προσπαθούν να συμμαζέψουν την κατάσταση και άπαντες να περιμένουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή.

ΧάβοςΑρκετά ονόματα έχουν «παίξει» στα ΜΜΕ ως σενάρια διαδοχής του Λίονελ Πόντες, όπως αυτό του Μάκη Χάβου, του Σάκη Τσιωλη, του Νίκου Νιόπλια, ωστόσο είναι σύνηθες φαινόμενο να απασχολούν την εκάστοτε ομάδα ονόματα ελεύθερων προπονητών. Για τον Μάκη Χάβο το έχουμε γράψει από το JOINSPORTS ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να επέλθει συμφωνία, λόγω των διαφωνιών που είχαν προκύψει όταν ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε από το Αγρίνιο. Επιπλέον, για τον Σάκη Τσιώλη πάλι είχατε διαβάσει από το JOINSPORTS ότι δεν απασχολεί τον Παναιτωλικό, ωστόσο ποδόσφαιρο είναι, πολλά έχουμε δει και τίποτα δεν αποκλείεται.

Ο Φώτης Κωστούλας και μόνο είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίσει ποιος προπονητής θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας του Παναιτωλικού και σύμφωνα με πληροφορίες του JOINSPORTS αυτή τη στιγμή εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις, χωρίς να έχει γίνει διάλογος με κάποιο από τα πρόσωπα που ενδιαφέρει τον πρόεδρο των «καναρινιών». Από εκεί και πέρα το δίλημμα αν θα είναι ξένος, ή αν θα είναι Έλληνας δεν προβληματίζει και τόσο τον Κωστούλα. Αυτό που ψάχνει είναι έναν προπονητή που να ξέρει πάρα πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν είναι μόνο Έλληνες οι προπονητές που έχουν γνώση από Σούπερ Λιγκ.

Επιστροφή στις προπονήσεις
Από εκεί και πέρα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις, στις 6 το απόγευμα στο «Emileon» πιο συγκεκριμένα, με τον Ουάρντα να είναι απών, λόγω ότι ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Στον Παναιτωλικό θέλουν να εκμεταλλευτούν την διακοπή του πρωταθλήματος, να δουν τα λάθη τους, πως μπορούν να τα διορθώσουν και να φανούν πιο ανταγωνιστικοί στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με Λεβαδειακό, ο οποίος προέρχεται από την ανατροπή με 3-1 μέσα στην Κομοτηνή, κόντρα στον Πανθρακικό.

πηγή : joinsports.gr