“Μύλος” στη ΝΔ με την παραίτηση Καραγκούνη

Την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ υπέβαλε στον πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης. Η παραίτηση του κ. Καραγκούνη έρχεται, ουσιαστικά, στην έναρξη της εσωκομματικής διαδικασίας, αφού μόλις χθες ανακηρύχθηκαν επισήμως οι υποψήφιοι για την προεδρία του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την λεωφόρο Συγγρού ο Κ. Καραγκούνης δεν συναντήθηκε με τον Β. Μεϊμαράκη και δεν του εξήγησε τους λόγους της παραίτησής του! Προφανώς ο Κ. Καραγκούνης θέλει να ταχθεί με το μέρος του Απόστολου Τζιτζικώστα με τον οποίο είναι προσωπικοί φίλοι. Συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για την εξέλιξη, χωρίς να προβαίνουν σε καμία δημόσια δήλωση.

Έξαλλος μάθαμε ότι έγινε σήμερα ο Β. Μεϊμαράκης με τον Κ. Καραγκούνη. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε του τηλεφώνησε το μεσημέρι και τον… στόλισε κανονικά! Αιτία; Η μη ενημέρωσή του για την παραίτησή του από την κομματική θέση που είχε ο Καραγκούνης έκανε… έξαλλο τον σημερινό πρόεδρο της ΝΔ. Από την πλευρά του ο Καραγκούνης του είπε ότι είναι… τυχαίο γεγονός η χρονική συγκυρία της παραίτησής του και του εξήγησε ότι δεν είχε ρόλο πλεον στο κόμμα αφού η ΝΔ πάει σε εσωκομματικές εκλογές και θα εκλεγεί νέος αρχηγός. Ο Μεϊμαράκης πάντως και οι συνεργάτες του δείχνουν το περιβάλλον Σαμαρά για την παραίτηση του Καραγκούνη τον οποίο χρεώνουν στον Τζιτζικώστα. Μύλος στη ΝΔ…

πηγή : fimotro.blogspot.gr