“Black Mass” στον Άνεσις

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΄΄ΑΝΕΣΙΣ΄΄από την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015 θα προβάλει τις ταινίες :

Ανίερη Συμμαχία / Black Mass Ώρα Προβολής :7.00 μ.μ & 9.30 μ.μ καθημερινά

Σκηνοθεσία: Σκοτ Κούπερ
Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Τζόελ Έντγκερντον, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Σιένα Μίλερ, Πίτερ Σάρσγκααρντ, Ντακότα Τζόνσον, Κέβιν Μπέικον

Στη Νότια Βοστόνη της δεκαετίας του ’70, ο πράκτορας του FBI, Τζον Κόνολι (Τζόελ Έντζερτον) πείθει τον Ιρλανδό μαφιόζο Τζέιμς Γουάιτι Μπάλτζερ (Τζόνι Ντεπ) να συνεργαστεί με το FBI ενάντια σε ένα κοινό στόχο: την ιταλική μαφία. Η ταινία διηγείται την αληθινή ιστορία μιας ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, που ξέφυγε κάθε ελέγχου, επιτρέποντας στον Γουάιτι να διεισδύσει στους κύκλους της έννομης τάξης, να αποκτήσει έλεγχο, και να γίνει ένας από τους πιο αδίστακτους και διαβόητους γκάνγκστερ στην ιστορία της Βοστόνης, μέχρι τη σύλληψή του το 2011. Η σχέση του Τζον Κόνολι, πράκτορα του FBI, και των αδερφών Μπάλτζερ, του Τζέιμς και του Μπίλι κρατά από παλιά. Τότε που ήταν παιδιά και μεγάλωναν σε μία φτωχογειτονιά της Νότιας Βοστόνης, το Σάουθι. Όσο ο Κόνολι αναρριχάται στις τάξεις του FBI πολεμώντας τη Νεοϋορκέζικη μαφία, τόσο ο Γουάιτι Μπάλτζερ χτίζει το δικό του όνομα μεταξύ των συμμοριών της Βοστόνης. Αναδεικνύεται αρχηγός της συμμορίας Winter Hill και πολύ σύντομα οι μισοί στην Βοστόνη τον φοβούνται και οι άλλοι μισοί τον θεωρούν Ρομπέν των Δασών.

Η ταινία BLACK MASS είναι AΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ
Ώρα Προβολής :7.00 μ.μ & 9.30 μ.μ καθημερινά
Τηλ. Επικοινωνίας : 2641044345

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ
Τα Μυαλά που Κουβαλάς

Inside Out
Η 11χρονη Ράιλι μετακομίζει με την οικογένειά της από τις μεσοδυτικές πολιτείες στο Σαν Φρανσίσκο και τα συναισθήματά της (Χαρά, Θυμός, Θλίψη, Αηδία και Φόβος) προσπαθούν να την κατευθύνουν, σε διαρκή αντιπαράθεση μεταξύ τους, στην καινούργια ζωή της.
ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ
Ώρα Προβολής :5.00 μ.μ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ
Τηλ. Επικοινωνίας : 2641044345

• ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΟ
• ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ 4 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 4 euro KANONIKO 6 euro