Sexy και άνετα εσώρουχα που θα λατρέψει κάθε γυναίκα

εσώρουχα (6)Αν ρωτούσαμε όλες τις γυναίκες τι εσώρουχα φοράνε στην καθημερινότητα και στις διάφορες δραστηριότητές τους σίγουρα η πρώτη απάντηση θα ήταν: Άνετα!

Η σωστή εφαρμογή και τα ποιοτικά υλικά που συνθέτουν τα εσώρουχα, είναι δύο από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που χαρίζουν στην γυναίκα ελευθερία κινήσεων και άνεση σε ό,τι κι αν κάνει.

Η εταιρεία Luna μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα TheMoonCat προσφέρει τις απόλυτες επιλογές, με σέξυ εσώρουχα που δεν στερούνται τίποτα από την άνεση, την υγιεινή και την ποιότητα.

εσώρουχα (1)Πρώτος σταθμός, φυσικά το σουτιέν! Σουτιέν balconet με ενισχυμένες cups και ελαστικότητα. Δεν πιέζει καθόλου το στήθος περιμετρικά, ανορθώνοντάς το για να φαίνεται απόλυτα θηλυκό κάτω από το t-shirt σας.

Το Luna τυρκουάζ balconet σουτιέν χωρίς ενίσχυση είναι ιδανικό για να κρατάει ακόμα και ένα πλούσιο στήθος, κάνοντας την γυναίκα να νιώθει σίγουρη σε κάθε της κίνηση. Συνδυάζει τούλι και δαντέλα, χαρίζοντας all time classic κομψότητα. Διατίθεται εκτός από τυρκουάζ, σε μαύρο, κοραλί και άσπρο.

Δείτε όλη την νέα συλλογή σουτιέν Luna στο Themooncat.com 

 

εσώρουχα (2)Boxer – η νέα πρόταση στην θηλυκότητα

Φούξια δαντέλα που αγκαλιάζει τους γοφούς και την μέση σας, παρέχοντας υγιεινή, άνεση και sexy διάθεση. Δεν στενεύει και υπόσχεται να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας εσώρουχα.

εσώρουχα (3)Δεν γίνεται να μιλάμε για sexy εσώρουχα, χωρίς να περιλαμβάνουμε τα πολυπόθητα babydolls. H Luna έχει το προβάδισμα και εδώ, χαρίζοντας ένα chic αποτέλεσμα που κάθε άντρας λατρεύει.

Το ύφασμα του babydoll είναι το τούλι ζακάρ και τα σχέδιά τού είναι τα μικρά τετραγωνάκια. Στο πίσω μέρος του διατηρεί δύο αισθησιακά ανοίγματα σε σχήμα V.

εσώρουχα (4)Και επειδή οι ανδρικές γνώμες είναι σύμφωνες…. μέσα στην sexy underwear εμφάνισή σας, δεν πρέπει να λείπει η απλότητα!

Ακόμα και ένα απλό φανελάκι με λίγο δαντέλα στο τελείωμα μπορεί να παρασύρει τις αισθήσεις και να σας κάνει περισσότερο θελκτική από ποτέ. Αποκτήστε εδώ ένα από τα τελευταία κομμάτια.

Στο online κατάστημα Themooncat.com η μόδα εναλλάσσεται συνεχώς, για αυτό μείνετε συντονισμένοι! Χαρίστε στον εαυτό σας και στα αγαπημένα σας πρόσωπα ποιοτικά εσώρουχα και αξεσουάρ, με ένα κλικ!