Ανδρικά φούτερ με την υπογραφή της εταιρείας 3GUYS, που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Τα ανδρικά φούτερ… ένα αγαπημένο fashion item τόσο για τους άντρες οι οποίοι αγαπούν τις άνετες και casual εμφανίσεις, όσο και για τις γυναίκες οι οποίες αγαπούν το boyfriend στιλ για τις καθημερινές τους στιλιστικές επιλογές. Αν θέλετε και εσείς να προμηθευτείτε τα πιο stylish φούτερ του χειμώνα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας 3GUYS.

φούτερ (1)Μια εξαιρετική επιλογή για το φετινό χειμώνα είναι και πάλι το military το οποίο όχι μόνο είχε πολυαγαπηθεί την περσινή χρονιά αλλά είχε αναδειχθεί και στο πιο in fashion item! Αν θέλετε και εσείς να ξεχωρίζετε για τις στιλιστικές σας εμφανίσεις επενδύστε σε ένα τύπου military φούτερ το οποίο μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί στο Πανεπιστήμιό σας, μέχρι και το απόγευμα στον καφέ με τους φίλους σας! Βρείτε το εδώ .

φούτερ (2)Επειδή οι περισσότεροι άντρες φοβούνται να επενδύσουν σε χρωματιστά φούτερ, εμείς σας προτείνουμε να το κάνετε άφοβα, αλλά σε χρώματα τα οποία θα είναι all time classic όπως το πολυαγαπημένο μπορντό! Αγοράστε το εδώ .

Extra tip: Συνδυάστε το με το αγαπημένο σας χακί σωλήνα παντελόνι και τα καφέ σας sneaker. Τρία χρώματα, ένας άψογος συνδυασμός ο οποίος θα σας ανταμείψει στιλιστικά!φούτερ (3)

Το μαύρο φούτερ! Όσα φούτερ και αν έχετε, αν δεν έχετε ένα μαύρο φούτερ στην ντουλάπα σας τότε δεν έχετε το βασικότερο κομμάτι, όπως λένε και διάσημοι στιλίστες του χώρου. Ένα μαύρο φούτερ μπορεί να φορεθεί και να συνδυαστεί με τα πάντα και σε όλες τις ώρες. Ένα κομμάτι τζόκερ που θα ξεκλειδώσει κάθε σας στιλιστική πλευρά…

Και μην ξεχνάτε, όποια και αν είναι η επιλογή σας πρέπει «να φοράτε το ρούχο και όχι να σας φοράει!»